Sevgili arkadaşım benim golf ümünde sol arka ayak basma yerine sürekli su alıyordu. vallahi bende soğumuştum sonra ön koltuklara kayıyordu, 1 sene sorunu bulamadık. benimkinin hiç kazası olmadığı halde cumbur cumbur su doluyodu sol taraf, acaba dedik fitillerdenmi su alıyo, ama fitillerde sorun yok her yağmurdan sonra özellikle arabanın önü bayır aşağı geldiğinde daha çok doluyodu, ve bayır yukarı bıraktığımdada doluyodu. bayır yukarı bıraktığımda dolmasının sebebi ön camın altındaki su giderleri tıkanmış ve silikonu attırmış içeri su taşıyormuş damla damla dreksityonun altından damlıyodu bunu hallettik tam su alma belamızdan kurtulduk derken, yamurdan sonra gene aldı ama bu sefer arabanın önünü bayır aşağı bıraktığımda alıyordu, bayır yukarı bıraktığımda almıyodu. bayır aşağı braktığımızda su almasının sebebini hiç bi tamir ci çözemedi 3 tamirciye falan götürdük. ve sorunu birgün arabayı temizlerken buldum. senin sorununda kesin bundandır çünki arka koltukların altından yürüyodu bizimkide çözüm: arabanın arka stop lambalarının altından bi su giderleri var mesela yukarıdan su dök bagaj kapağının kenarlarından girip stop lambasının içindeki su giderlerinden gidiyor. ve bunu bagaj kapağını açıpda bir dene o yoldan su dök stop lambasının içine nasıl girdiğini göreceksin, ve merak ettim bu su nereye gidiyor diye ; sonra arabanın ilk yardım gözü var bagajda solda orayı açtım tam dibini elledim bi ıslaklık hissettim. sonra tornavidayla ilk yardım malzemelerini söktüm ordan ki halıflexi çıkarabileyim diye sonra halı flexi çekiştirdim bi baktımki dibine bi hazne var ve stoptan giren su burda birikiyor ve gideri tıkanmış ve arabayı bayır aşağı bıraktığın anda da sular kenardan kedardan soldan sıza sıza kayıyor ve koltuğun altından yürüyor. sonra orda bi tıpa vardı haznede tıpayı bir açtım bütün sorunlar çözüldü. aynı olay sol taraftada olabilir orayıda kontrol etmeni tavsiye ederim. arkadaşım okadar rahatladımki artık sinirlerim bozulma aşamasına gelmişti şu dertten sende kurtul diye yazmak istedim ve daha çok başına gelenler sorunlarını çözerler inş. kolay gelsin...