Gönderen Konu: BOR POWER Hakkında Sohbet edelim...  (Okunma sayısı 12661 defa)

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
Ynt: BOR POWER Hakkında Sohbet edelim...
« Yanıtla #14 : 02 Mart 2010, 21:46:13 »
91 model turbo dizel mk II  aracımı  her  10 binde yag değişmine  götürdüm  bütün filtreler  ile beraber  2 yıl boyunca  1 .  3.  5.  7.  9.  bütün bakımlarda  1 yıl botunca  bor  power  nano yu  kullandım

bana kendi  ustam eniştem  tavsiye etmişti  çok inandırıcı  gelmedi  anlattıgında  bunun üstüne birde  televizyonda  çıkan kır  saçlı  kır  bıyıklı bir  amca  var  profosyonel şöför  sanırım onun eğitici reklamı vardı bununla ilgili  dikkatimi çekti ilk  yag bakımında  koydum kış  oldugu için sabahları  dizeli  bilenler bilir  tin sesi  ortadan  kalktı  yakıtta  çok bişey farketdimi anlamdım çünkü  ölçmedim fakat hararet ve çekişte  faydasını  gördüm

borunen büyük  etkiside   sanırım bu;   yeni yag değişiminde  20 dk kutusunu  salllamak;  ilave etmeden 20 dk  motoru  çalıştırmak  ilave  ettikten sonra 20 km gitmek yada  tekrar  20 dk motoru  çalıştırmak  zaten  kazandırdıgı  yakıtı  götürmüştür  diye  düşünüyorum ancak  bor  piston ve  yatakların  etrafını  ve  yüzeyini mikromilim bir  tabaka  ile  sardıgı ve motorun kendi  yagı  ile  reaksiyona girmediği  için pistonların sürtünmeden kaynaklanan deformasyonu metal korozyonu ve içerde  yakıtın kurum yapmasını  engelliyor amaç bu  böylelikle  diğer  negatif değişkenler azalıyor

palavra  değil diye  düşünüyorum özellikle  eski nesil araçlarda  kullanılmasını  tavsiye  ederim saygılarımla
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 02 Mart 2010, 22:04:03 »
yeni araçlara vermiyorlarmış öyle duydum yan komşu sıfır passatına koyacakmış servis vermemiş çünkü passatın yağı ayrıymış
en ince yağı kullanıyodu  :)
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı cahitarsal

• Her zaman soru sorki,cozum urete bilesin..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 02 Mart 2010, 22:32:27 »
Benim beklentim motoru hakkı ile koruyup koruyamadığı.. Borpower kullanıldıktan sonra yağ değişimde yağın neşekilde olacağını merak ediyorum.. Malum yağ değişiminde yağımız kararmış ve içerisinde motor aşınmalarından dolayı metal parçalar oluşuyor.. Benim beklentim motordaki aşınmayı minumuma nekadar düşürdüğü.. 20bin de yağ değişimi olacağına adamlar 50bin gibi çok yüksek rakamları iddia ediyorlar..

vallahi ben ne 20 bını 7500 de degısyom korkudan :)suzerım abı senın ıcın ben rodaj yaparken koyucam bor ıcın GTD mın 1500 km snr gene degsıtırcem yag oznm suzup resmını ceker koyarım forma
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #17 : 02 Mart 2010, 22:48:32 »
 Ben yağ değişimi zamanında denemkte kararlıyım en iyisi bu belkide.. Sonuçta araca motorsilk ler gibi zararı olmayacağına kanaat getirdim bu üründe..

Motorsilk ve tarzı katkılardan 1 kere kullandım motorumun sağlığı için ama motoru sıkmaktan başka bi işe yaramadılar bende.. Performans almaktan çok performans kaybettim ve hemen yağ değişimi yapmak zorunda kalmıştım..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 03 Mart 2010, 00:22:03 »
Ben yağ değişimi zamanında denemkte kararlıyım en iyisi bu belkide.. Sonuçta araca motorsilk ler gibi zararı olmayacağına kanaat getirdim bu üründe..

Motorsilk ve tarzı katkılardan 1 kere kullandım motorumun sağlığı için ama motoru sıkmaktan başka bi işe yaramadılar bende.. Performans almaktan çok performans kaybettim ve hemen yağ değişimi yapmak zorunda kalmıştım..
senin araba mavi duman atmaya baslamıs yalnız farkettin mi? gecen arkandan gelirken gordum ?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #19 : 03 Mart 2010, 22:49:47 »
 Normaldir arabayı yeni çalıştırınca soğuk havada duman atması ilker.. Ama dün köye oğlanı almaya gittim yolda çekiş yoktu arabada köye varınca baktım havayı kısmışım sistemi elden geçirirken..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"