arkadaşlar hepinizin üzerinden uzak olsun, dün park halindeki aracıma çarptılar, sağ arka çamurlukta bir karış uzunlugunda yarım cm derinliğinde bir göçük var,ankarada ikamet etmekteyim, aracımın kaskosu yok.Neyse dün rapor tuttuk kendi aramızda, bugün ustamı aradım,karşı tarafın ruhsat fotkopisi, sigorta kağıdı fotokopisi, ehliyet fotokopisi ve tutanak dışında olayın gerçekleştiği yerde plakaların görüneceği ve hasarların görüneceği detaylı fotoğrafların olması gerektiğini de söyledi.Söz konusu yere ben 20 dakika sonra geldiğim için vuran araç orada değildi ama sahibiyle konuştuk, sigorta şirketini de aradı, fotoğrafa gerek yok dediler.Şimdi;
*Doğuş oto diyorki 1 hafta 10 gün arası exper beklersiniz ki benim o kadar vaktim yok; artı işleminizi yaparız, siz sonradan sigortadan paranızı alırsınız.Eğer bu fotoğraf olayından kıllık çıkacaksa servise gidemem, onlar aldığı paraya bakar, bende karşı tarafın sigortasından paramı alamam diye korkuyorum...
*Sanayide kendi ustam var, ona götürürüm, ama exper söz konusu sanayi olunca kafasına estiği zaman geliyor, 1 hafta arabasız kalmam elimi ayağımı bağlar,günde 60 km yol gidiyorum.Bir diğer husus servise ve sanayi ustasına davranışı bir değil experlerin, bu fotoğraf olayı belki de bu durumda daha çok sıkıntı olur diye korkuyorum
Park halindeki durumlarda, tarafların kendi aralarında yaptıkları tutanaklarda fotoğraf olayı önemlimidir, başına gelen ki umarım gelmemiştir ya da bilen varsa paylaşırsa çok mutlu olurm.Son olarak bu işlemin, yani göçük tamiri ve boyamanın ne kadar olduğunu bilen var mı?
İlginize şimdiden teşekkürler...