Gönderen Konu: 6n için egzos  (Okunma sayısı 7784 defa)

Çevrimdışı cengo26

• Profili Görüntüle
6n için egzos
« : 28 Şubat 2010, 23:10:52 »
Selam arkadaslar benim polocana son susturucu egzos takmak istiyorum.Araç 99 1.6  6n.Ancak böle çok fazla patırdamasını istemiyorum yani patlamasını istemiyorum.Çok pahalı deilde ekonomik bişey olursa çok iyi olur.Sade ve tok ses versin istiyorum.Giderken camı actım da kulaklarımda o tok sesi hissedeyim  :sevgi:.Önerilerinizi bekliyorum arkadaslar.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2010, 23:11:33 Gönderen: cengo26 »

Çevrimdışı cengo26

• Profili Görüntüle
Ynt: 6n için egzos
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2010, 19:41:45 »
arkadaslar boru çapı kaç cm olmalı ilgilenen yokmu hiç

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2010, 21:05:44 »
egzozcuya gitin mi yol göstrecektir sana  ;)
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı polo34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2010, 21:48:38 »
48 mm giriş çapı, çıkışı da 101 mm olabilir, marka da sebring iyidir ...

daha geniş giriş çaplı, çift geniş çaplı çıkışlı egzoz takarsan güç de kaybedebilirsin, egzoz ara boruların 45 mm olduğu için geri basıncı çok geniş çaplı egzozlar takıp düşürmeni tavsiye etmem, tork kaybedersin alt devirlerde ...

egzozcuların hepsine de inanma, bazıları işi bilmiyor, bizim poloyu hiç tanımıyorlar, poloyu polo yapan alt devirlerdeki torkudur (135 nm), bunu büyük egzoz ve daracık kat iptal borusu ile kaybetmen mümkün ...

sana tavsiyem aracına özel iyi markaların önerdikleri egzozlara bak, onların ölçülerinde birşey almaya çalış ...

Çevrimdışı cengo26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2010, 23:42:06 »
egzozcuya gitin mi yol göstrecektir sana  ;)
göstermiyolar valla.gösterselerde polo 34 nickli arkadas çok güzel dile getirmiş

Çevrimdışı cengo26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2010, 23:46:03 »
48 mm giriş çapı, çıkışı da 101 mm olabilir, marka da sebring iyidir ...

daha geniş giriş çaplı, çift geniş çaplı çıkışlı egzoz takarsan güç de kaybedebilirsin, egzoz ara boruların 45 mm olduğu için geri basıncı çok geniş çaplı egzozlar takıp düşürmeni tavsiye etmem, tork kaybedersin alt devirlerde ...

egzozcuların hepsine de inanma, bazıları işi bilmiyor, bizim poloyu hiç tanımıyorlar, poloyu polo yapan alt devirlerdeki torkudur (135 nm), bunu büyük egzoz ve daracık kat iptal borusu ile kaybetmen mümkün ...

sana tavsiyem aracına özel iyi markaların önerdikleri egzozlara bak, onların ölçülerinde birşey almaya çalış ...
Gerçekten çok tesekkür ederim değerli bilgileriniz için.tam sormak istedim bütün soruların cevabını vermişsiniz.Eğer yanlış anlamadıysam alt devirlerde tork kaybetmemek için dar çıkıslı bir egzos almam gerekiyor değilimi ?

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2010, 23:47:49 »
elimde var ikinci el stell marka komple paslanmaz aracımda kullanıyorum satabilirm isterseniz

Çevrimdışı cengo26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2010, 23:54:00 »
elimde var ikinci el stell marka komple paslanmaz aracımda kullanıyorum satabilirm isterseniz
msnden görüşelim isterseniz.

Çevrimdışı storm_tolqa

• driftzone.net
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2010, 18:58:13 »
çok pahallı olmasın iyi bişey olsun güzel tok ses olsun diyorsan otto al ben lionfire kullandım alarm öttüren cinsten ama kaliteli ve güzel bir ses veriyordu ama şuanlık söktüm kullanmıyorum , otto almayı düşünüyorum bende
Gönül ister GTİ , Cüzdan der TDİ...

http://i53.tinypic.com/j63i55.jpg

Çevrimdışı polo34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2010, 19:01:22 »
Egsozcu Şuaip Sebring Türkiye Distribütörü K&N Remus Racing Türkiye Dağıtıcısı Performans Ekipmanları Bayii

bu adresten en uygun sebringleri alabilirsin, pazarlık yapılabiliyor, kargo ile gönderiyorlar, benim aracımda sebring kat iptali, orta susturucusu ve bir de son susturucusu var, ses iyi, 3000 devirden sonra ses çıkıyor, ayrıca 4-2-1 header da var, ara borular 48 mm'e yükseltildi, bende dereceli chip vs de var, o sebepten ara borularla oynadım ...
« Son Düzenleme: 02 Mart 2010, 19:02:18 Gönderen: polo34 »

Çevrimdışı cengo26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 02 Mart 2010, 20:02:25 »
Çok teşekkürler arkadaslar.Bu bilgileriniz doğrultusunda bişey alıcam.İyikide sizlere danısmısım yoksa bilip bilmeden bişey alıcaktım.