Arkadaşım çok teşekkürler başlık için, bende kaç gündür kafamda bi kaç soru var yazıcam uygun yer bulamadım, forum kurallarını bozmak istemedim ve küçükbi soru için başlık açmak istemedim. Böyle bir başlık arıyordumiyi oölmuş, umarım bu en hareketli başlıkolur ve bizlerde sorularımıza diğer deneyimli arkadaşlarımız sayeseinde cevap buluruz.
Arkadaşlar yeni bir Polo aldım, 2001 1.4 16V, alırken Trendli,ne olarak biliyordum ama bu aracın modeli nerde yazıyor, benimki sadece 1.4 olma ihtimali var mı?
Bu forumdan bir çok şey öğrendim. Arabamdan baya ses geliyor ama nettleştiremediğim için şimdi yazamıyorum, sonra yine bu başlıkta yazıcam sanırım.
Bu arad arabdaki teyp akşamları kontağı kapttıktan ve ışıkları söndürkten sonra hala çalışıyor, daha doğrusu kapatıyorum ama ekranındaki mavi ışık yanmaya devam ediyor. Teybin nasıl kapatılacağını da söylerseniz sevinirim, kafayı sökmeden tabi.. )
Birde arabam da tavanda vernik atması var (çadır yanığı denilen şey) sizce boyatayım mı, yoksa böle kalsın mı? İlerde fotolarını da ekleyip tekrara görüşlerinizi alıcam inşallah... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Ruhsatta ne yazıyor ? ABS yoksa ve yan çıtaları gövde rengi değilse aracın büyük ihtimal ile trendline fakat opsiyonel ABS de olabiliyor diye biliyorum trendlerde.
Teyp için kontağı kapattıktan sonra ortadaki mute tuşundan bir süre basılı tutup kapatıyorsan ve hala ışığı yanıyor ise sanırım arızalı
Tavana gelince nacizane fikrim uzun süre binmeyeceksen veya arabanı ileride bir yine bir Türk' e satacaksan boyatma, öyle bin derim. Malum bizim boya takıntımız var ve heleki tavanda