Gönderen Konu: hava filtresi montaj  (Okunma sayısı 4437 defa)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
hava filtresi montaj
« : 13 Mart 2010, 20:10:38 »
arkadaşlar bugün açık hava filtresini monte ettirdim parçacıdan aldığımız boru ile montajladık motor kapağının altındaki hava filitresi kutusunu söktük boru kapağın altında kaldı böylece görüntü bozukluğuda oluşmadı yarın fotolarıda ekleyicem
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı mecamir

• Doğuştan VW'ci...
    • Profili Görüntüle
Ynt: hava filtresi montaj
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2010, 20:33:14 »
umarım hava filtresinin soğuk hava alması gerektiğini göz ardı etmemiş ve hem konumlandırdığınız yeri onas göre seçmiş hem de ısı izolasyonu yapmışsınızdır. güle güle kullanın.

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2010, 20:34:36 »
fotoları eklede yorumları yazalım, inşallah motor içinde değildir yarın bir gün o sıcak havalarda ne yapacaksın bakalım  :D

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2010, 00:19:26 »
amortisör kafalarının üzerine doğru yerleştirdim..malum bizim motorlarda artı birşey için çok fazla yr bırakmamışlar..ısı izolasyonu demekle neyi kastetdiniz anlamadım?

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2010, 00:49:01 »
boruları izole ettinizmi eğer borular ısınır ve ısıyı içlerine geçirirse performans düşecektirki isemezsiniz alüminyum bant türü bantlarla izole etmeniz sağlıklı olacaktır sonuçta hava filtresindeki amaç soğuk hava ve bir boru vasıtasyıla filtreye soğuk hava ulaştırmanızda artı bir yarar olacaktır güle güle kullanın
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2010, 01:02:18 »
neden plastik sence aracin orjinali  :t

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2010, 01:07:35 »
boruları izole ettinizmi eğer borular ısınır ve ısıyı içlerine geçirirse performans düşecektirki isemezsiniz alüminyum bant türü bantlarla izole etmeniz sağlıklı olacaktır sonuçta hava filtresindeki amaç soğuk hava ve bir boru vasıtasyıla filtreye soğuk hava ulaştırmanızda artı bir yarar olacaktır güle güle kullanın
teşekkürler..hem sesi hmde motorun çabuk tepki vermesi hoşuma gidiyor.önceki arabamda sürekli kullanıyordum..en kısa zamanda bir alüminyum bantla sarayım ben onu boru kalın ama soru işareti kalmasın kafamda..