Gönderen Konu: Sonax Buğu Önleyici Tavsiyesi -> Bu ürünü kullanmayın  (Okunma sayısı 4398 defa)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
arkadaşlar camda buğu olmasın diye bu ürünü aldım. arkasında yazdığı gibi temiz ve kuru cama sıktım. bugun akşam ankara kızılaya çıktım bir de üstüne yağmur boşaldı.

dakka bir gol bir, cam buğu tuttu. üstüne üstlük camın üzerinde yağ gibi vıcık vıcık bir katman kapladı. hemen silmeye kalktım. yayıldıkça yayıldı. görüşü sıfırladı. kızılayın trafiğinde  yolu görmeden resmen ezbere gittim. gerektiği zaman sol camı açıp oradan baktım arkaya. kelimenin tam anlamıyla rezil oldum. ne yaptımsa temizleyemedim camı böyle vıcık vıcık cama vazelin sürmüş gibi. bi fayda yok artı zarar. kesinlikle bu ürünü almayın:

« Son Düzenleme: 06 Mart 2010, 19:50:19 Gönderen: mustklc »
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı ahmed6042

• Profili Görüntüle
Ynt: Sonax Buğu Önleyici Tavsiyesi -> Bu ürünü kullanmayın
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2010, 23:51:08 »
İç tarafa mı sıktınız? Dış tarafa mı?
Das auto.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2010, 14:41:21 »
ben de bu tür bişi aldım, malzeme bildiğin sabunlu su. eğer rezistansınız çalışmıyor ise, temiz bir beze biraz şampuan veya sıvı sabun dökün ve camınızı güzelce silin (bez kuru olmalı) zaten bi süre bezle güzelce sildikten sonra şampuan kalmıyor. geçtiğimiz günlerde kalorifer motorum arızalı olduğu içn ön cam feci şekilde buğu yapıyordu. bi tır şöförü abi gördü, o tavsiye etti, yanında sıvı sabun vardı, beze sıktık, sildim tüm camları, 2-3 gün buğu tutmadı. tabi cam nemlendiğinde bi süre sonra sabun çıkıyor :)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2010, 15:41:45 »
iç tarafa sıktım.

reziztans çalışıyor ama buralar soğuk hemen buharlaşmıyor buğu
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2010, 16:02:49 »
iç tarafa sıktım.

reziztans çalışıyor ama buralar soğuk hemen buharlaşmıyor buğu
sıvı sabunu dene benim giib. sonuc guzel. 1-2 gun idare ediyor.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #5 : 07 Mart 2010, 16:49:43 »
Benim tavsiyem araçlarda bu gibi ürünlere ihtiyaç yok.. Aracınızı çalıştırın ve kaloriferinizide 1 veya 2. kademede hemen açın başta soğuk üfleyecektir ama kısa sürede sıcaklık dengelenecektir.. Ben devamlı bu şekilde kullanırım en soğuk havada bile camlarımın buhar yaptığını görmedim.. Arka cam anca yaparsa yapar oda rezistans ile 1-2dk da çözülüyor..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"