Sana katılıyorum Koray. Bugün yapılan toplantının Aralık ayında yapılması planlanmıştı, yani bundan 4 ay önce... Nedendir bilinmez, taa bugüne kadar sarktı. Etkinliğe yine ilgilenenler ve İstanbul'daki yabancı turistler gelir. 2 yıl sonra da değişen bişey olmaz. Seyirciyi teşvik etmek lazım ama her şey sponsorla, ödenekle oluyor. Bu konuda federasyonu suçlamamak gerek, mutlaka eksiği yanlışı vardır ama federasyonun da bir noktadan sonra yapacak bişeyi yok. Bu T.C. Cumhurbaşkanlığı'ndan, Dış İşleri Bakanlığı'na; Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden Kü
ltür ve Turizm Bakanlığı'na tek tek bireylere yani bizlere kadar uzanan bir olay.
Madem ralliyi seviyoruz o helde tanıtmak , sevdirmek ve desteklemek için elimizden geleni yapmalıyız. Bugün en ufak mahalli yarışın maliyeti 3000 TL. Ufak gibi durabilir ama iş sponsorluğa gelince herkes kaçıyor, kaldı ki WRC veya Ulusal Şampiyona...
Ne yazık ki basın ve cahil insanlar en ufak açığımızı bulduklarında hemen üzerimize geliyorlar, adam emniyet duvarını aşıyor parkurun içine dalıyor sonra araba çarpınca tv'de 'Ralli aracı seyircilerin arasına daldı, ölü ve yaralı sayısı bilinmiyor' diye flaş haber yapıyorlar, insanımız da haberi yanlış aldığı için yanlış yöneliyor, yanlış düşünüyor. Yazacak çok şey var ama nasıl olsa bişey değişmeyecek, bildiğim tek bişey var tek bir sevdamın olduğu; otomobil sevdası
bunun peşinden koşuyorum, yanlışların arasındaki tek doğru o benim için