bu konu baya eski çook önceden yazdığım iletide söyledim, 1.6 hdi, benim 1.6 boradan hantaldı, 407 hala duruyor, ben o araca ne yaptıysam 180i geçirememiştim düzde.Sorunsuzluk ve (aralarında çok fazla fark olmamasına rağmen) performans açısından bora ama, geri kalan herşey için 407.10 numero freni var, ben boradan inip onu kullanırken frene basmaya korkuyordum.
megan 1.5i ise hala tartıştığımıza inanamıyorum
1.4 tdi ibiza 1.5 dci clioyu bile eziyor, kaldı ki megane.
şehir içinde kullanırken hep alt devir kullanıyoruz, 3000de vites atıyoruz, haliyle benzinli araç kullanıp dizelde 3000de vites atınca megane borayı ezer gibi hissediyor olabilirsiniz.Bir de dizeli 3000den sonra devam edin, o tork bir anda bitiyor.Dizele üst devir çevirebilirseniz işler değişir.
ne 1.5 dci ne 1.6 hdi, borayı alamaz, hoş alır alamaz derken birbirlerine 1 boydan fazla da atmazlar arkadaşlar, aile arabası bunlar,3 aşağı 5 yukarı ypabilecekleri aynı olan araçlar.Arabayı gereksiz zorlamaktan, gereksiz yakıt sarfiyatından öteye geçemez, bana kalırsa sürüş zevki bile yok.öyle olsa millet boşuna mı gtiye biner, biz 100e çıkana kadar adamlar 160ı görüyor
kim kimi alırı boşverin, yağınızı suyunuzu koyun sağdan sağdan, sol şeridi gti lara, s line lara, vti lara bırakalım bizlik işler değil