abi buluşma içinmi geliyosun sırf
Emrah ben zaten geliyorukm ben seni alim yavrum
ozaman senide mami bir ekliyorum
bana florya uyar, havaalanına da yakın direk oraya geçerim. ama buluşma saati kaç olacak? ben en erken cuma akşamüstü gelirim tahminen 5-6 gibi
karting sorun değil hemen hemen her yerde var , siz karşıda 3 kişisizini aga 1 araba ile gelirsiniz ki zten 2 kişi gelcektiniz bir araçta , biz 7 kişiyiz florya ozaman 2 arabamı gelelim anadolu dersenizde bostancı yada maltepe sahili olur illa karting yapıcam ben dersenizde sizi en kral piste götürcem iki katlı pist
arkadaşlar 2008 senesinden beri avrupa yakasında buluşma yok hep anadolu yakasında olmuş buluşmalar.bir kerede zahmet edip sizler avrupaya gelseniz hem avrupa görmüş olursunuz Şaka bir yanada bir seferde avrupada buluşalım emin olun avrupada 10 araç bulunur katılacak.
biz bostancı maltepe sahil tarzı yada büyük alışveriş merkezi diyorduk yani yakın çünkü hemen hemen herkes anı yerde oturdunğundan minik sohbet amaçlı bana sorarsanız ben karşıya geçemem sabah olsa tamam bir nebze hep geçitiğimiz yer ama akşam benim için imkansız başka zaman görüşüp buluşurum sizlerle ne yapayım
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır