Gönderen Konu: İstanbul Buluşması Yapma Zamanı Geldi Artık..?  (Okunma sayısı 63138 defa)

Çevrimdışı mecamir

• Doğuştan VW'ci...
    • Profili Görüntüle
Ynt: İstanbul Buluşması Yapma Zamanı Geldi Artık..?
« Yanıtla #154 : 02 Nisan 2010, 02:26:46 »
:) abi buluşma içinmi geliyosun sırf

normalde c.tesi gelecektim ama buluşma var diye cuma gelicem :) Zaten o hafta WRC var, komple o taraftayım ;)

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #155 : 02 Nisan 2010, 08:40:25 »
 :( ??? :-\ karting sorun değil hemen hemen her yerde var , siz karşıda 3 kişisizini aga 1 araba ile gelirsiniz ki zten 2 kişi gelcektiniz bir araçta , biz 7 kişiyiz florya ozaman 2 arabamı gelelim ??? anadolu dersenizde bostancı yada maltepe sahili olur illa karting yapıcam ben dersenizde  sizi en kral piste götürcem iki katlı pist ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #156 : 02 Nisan 2010, 09:55:09 »
anadolu yakası olsun
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #157 : 02 Nisan 2010, 10:28:03 »
al yavrum al...
Emrah ben zaten geliyorukm ben seni alim yavrum :D :D :D  :t

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #158 : 02 Nisan 2010, 10:28:55 »
ekle ekle .... inş. güzel olucak
ozaman senide mami bir ekliyorum

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #159 : 02 Nisan 2010, 10:35:27 »
olur can bize uyar zaten biz orda oluruz erken buluscaz senıde alırız hemen  istersen
bana florya uyar, havaalanına da yakın direk oraya geçerim. ama buluşma saati kaç olacak? ben en erken cuma akşamüstü gelirim tahminen 5-6 gibi

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #160 : 02 Nisan 2010, 10:36:48 »
amaç bi arabayla gelmek değilki mk ları bir araya getirmek
:( ??? :-\ karting sorun değil hemen hemen her yerde var , siz karşıda 3 kişisizini aga 1 araba ile gelirsiniz ki zten 2 kişi gelcektiniz bir araçta , biz 7 kişiyiz florya ozaman 2 arabamı gelelim ??? anadolu dersenizde bostancı yada maltepe sahili olur illa karting yapıcam ben dersenizde  sizi en kral piste götürcem iki katlı pist ;)

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #161 : 02 Nisan 2010, 11:46:40 »
Şimdi şöle ki Biz iki kişi bir arabada gelmiyecez ve şu anda çok rahat gelecek 5 araba içindeki ikişi sayıları gene tek degil ki burdan biz karşıyıda kabul ediyorduk yanlız bi ses çıkmayınca O,7 kişiden bari bizde başka yer fikir öne sürelim die 3 kişi kendi aramızda fikir alışverişi yaptık ve dile getirdik karting veya go kart kesinlikle buluşma sabebi degil ben şahsen ona verceğim parayla Yakışıklıma benzin koymayı tercih ederim sadece sizler onun istiyorsunuz die düşünerek önerdiğimin mekanda onun mevcut oldunu dile getirdim ve şunuda kesinlikle anlamıyorun tek araba geçme veya arabası olupta bırakıp bir arabada gelme mantıgı bence o şekilde arabasız buluşmaya gelmenin hiçbir mantıgı ve keyfi yoktur sözüm onu biz fikirlerimizi sunduk dilerseniz anket hazırlayın ve oylamaya sunun çareler çok herkeze sevgiler saygılar...  :sevgi:

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #162 : 02 Nisan 2010, 12:20:06 »
mami dediğin hafta sonu olsa haklısın.
ben hiç bir bulusmaya arabasız gitmedim araba bende olmayacaksada gelemem diye belirtirim.
anadolu yakası olması daha iyi, ikinci bulusma dediğin yerde gündüz olması ile beraber çok güzel olur

Yunus EMRE

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #163 : 02 Nisan 2010, 16:09:45 »
arkadaşlar 2008 senesinden beri avrupa yakasında buluşma yok hep anadolu yakasında olmuş buluşmalar.bir kerede zahmet edip sizler avrupaya gelseniz hem avrupa görmüş olursunuz  ;D ;D ;D Şaka bir yanada bir seferde avrupada buluşalım emin olun avrupada 10 araç bulunur katılacak.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #164 : 02 Nisan 2010, 16:22:28 »
arkadaşlar 2008 senesinden beri avrupa yakasında buluşma yok hep anadolu yakasında olmuş buluşmalar.bir kerede zahmet edip sizler avrupaya gelseniz hem avrupa görmüş olursunuz  ;D ;D ;D Şaka bir yanada bir seferde avrupada buluşalım emin olun avrupada 10 araç bulunur katılacak.
konusulur abi ?

Yunus EMRE

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #165 : 02 Nisan 2010, 18:34:25 »
biz bostancı maltepe sahil tarzı  yada büyük alışveriş merkezi diyorduk yani yakın çünkü hemen hemen herkes anı yerde oturdunğundan minik sohbet amaçlı bana sorarsanız ben karşıya geçemem sabah olsa tamam bir nebze hep geçitiğimiz yer ama akşam benim için imkansız başka zaman görüşüp buluşurum sizlerle ne yapayım :-\
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #166 : 02 Nisan 2010, 18:35:27 »
biz bostancı maltepe sahil tarzı  yada büyük alışveriş merkezi diyorduk yani yakın çünkü hemen hemen herkes anı yerde oturdunğundan minik sohbet amaçlı bana sorarsanız ben karşıya geçemem sabah olsa tamam bir nebze hep geçitiğimiz yer ama akşam benim için imkansız başka zaman görüşüp buluşurum sizlerle ne yapayım :-\
:tamamdir
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #167 : 02 Nisan 2010, 18:36:32 »
11 inde üniversite sınavı var ben buluşma gecesi izmite yola çıkacağım sınav izmitte. teyzemlerde kalacağım çünki.
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin