Gönderen Konu: İstanbul Buluşması Yapma Zamanı Geldi Artık..?  (Okunma sayısı 63123 defa)

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
Ynt: İstanbul Buluşması Yapma Zamanı Geldi Artık..?
« Yanıtla #182 : 05 Nisan 2010, 11:02:17 »
hemen hemen herkese ortak olucağı buluşma yeri Bostancı İdo nun ordaki balıkçıların olduğu yerde toplanalım ordan o bölgedeki ceplerden birisine gideriz ??? iş çıkışı gelicek olnlar çok ise maltepe migros un oraya gidelim hem yiyecek ihtiyaçlarınıda gidermiş olurlar . Saat 6 - 7 gibi   nasıl çalışanlar o saate  yetişe bilirlermi ??? fikirlerinizi söyleyin en geç perşembe günü netleştirelim
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #183 : 05 Nisan 2010, 11:06:01 »
Anadolu yakasında bana her yol paris  :tamamdir
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #184 : 05 Nisan 2010, 12:09:35 »
Ben gelemeyeceğim ama şöyle diyim.Anadolu yakası buluşma için biraz sıkıntılı. Bölge buluşmalarında park alanı her zaman sorun olmuştur. Konu cepler ufak olmakla birlikte cuma akşam üstü İstanbul düşünüldüğünde bütün millet dışarıda olacağından yer sıkıntısı doğabilir.Ceplerden ziyade rahat rahat araçlarınızı çekebileceğiniz daha geniş  bir yer bakmanız faydalı olur.
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2010, 12:10:37 Gönderen: Ouzoo »
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #185 : 05 Nisan 2010, 20:21:25 »
Ben gelemeyeceğim ama şöyle diyim.Anadolu yakası buluşma için biraz sıkıntılı. Bölge buluşmalarında park alanı her zaman sorun olmuştur. Konu cepler ufak olmakla birlikte cuma akşam üstü İstanbul düşünüldüğünde bütün millet dışarıda olacağından yer sıkıntısı doğabilir.Ceplerden ziyade rahat rahat araçlarınızı çekebileceğiniz daha geniş  bir yer bakmanız faydalı olur.
Çok doğru ve yerinde bir yaklaşm Özellikle İstanbulu tanıyan ve yaşıyan bir kişinin yaklaşımı çok başarılı kardeşim bende sana katılıyorum Gelemeyecegim bende aslında tüm istanbul benim için 5 dk ama yok herkes ordaymış zaten ben çok uzak kalıyom avrupada görüşürüz inşlh ama o gün Cuma günü ben emrah ve burak akşam üstüde murat abi katılırsa gün boyu birlikte olcaz avrupadan katılmak istiyen arkadaşları bekleriz. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum Sevgiler saygılar..  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:  >:D

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #186 : 05 Nisan 2010, 21:30:20 »
sedatım izin işi mayısa kaldı valla kusura bakmayın bugün şansımı denedim ama nafile malum gündem yoğun
H.G WORKS

Çevrimdışı mecamir

• Doğuştan VW'ci...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #187 : 05 Nisan 2010, 21:36:58 »
hobaaaaa... hacı ayda yılda bir gelelim buluşalım dedik su yaptınız yahu. benim otel de anadolu'da by hotel (kozyatağı). benim için fark etmezdi nerde olduğu ben çoğunluğa uyarım ama herkesi görmek, tanışmak isterim. tam köprünün ortasında buluşalım kimseyi kırmayalım  ;)

Çevrimdışı dgncn_1907

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #188 : 06 Nisan 2010, 00:02:00 »
By Otel bana çok yakın eğer bilmiyorsanız buraları buluşmaya beraber gidebilirz.:)

Çevrimdışı mecamir

• Doğuştan VW'ci...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #189 : 06 Nisan 2010, 06:11:13 »
By Otel bana çok yakın eğer bilmiyorsanız buraları buluşmaya beraber gidebilirz.:)

Teşekkürler. Doğma büyüme İstanbul Kadıköy'lüyüm, iyi bilirim. Zaten otele geçmeden direk buluşmaya geçerim büyük ihtimalle :) Belki dönüşte birlikte dönebiliriz ama ;)
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2010, 06:43:18 Gönderen: mecamir »

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #190 : 06 Nisan 2010, 08:04:51 »
gelemeyenlerin canı saolsun büyük buluşmada yada tekrardan yapılan mini buluşmada görüşürüz kısmet değişmiş artık.

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #191 : 07 Nisan 2010, 13:45:09 »
Çok doğru ve yerinde bir yaklaşm Özellikle İstanbulu tanıyan ve yaşıyan bir kişinin yaklaşımı çok başarılı kardeşim bende sana katılıyorum Gelemeyecegim bende aslında tüm istanbul benim için 5 dk ama yok herkes ordaymış zaten ben çok uzak kalıyom avrupada görüşürüz inşlh ama o gün Cuma günü ben emrah ve burak akşam üstüde murat abi katılırsa gün boyu birlikte olcaz avrupadan katılmak istiyen arkadaşları bekleriz. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum Sevgiler saygılar..  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:  >:D
:sevgi:  :)
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2010, 13:48:27 Gönderen: burak.akın »

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #192 : 07 Nisan 2010, 14:48:57 »
cuma akşamı karşıya geçmek miiiiii :D
   cuma günleri trafiğin en yoğun olduğu gündür...

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #193 : 07 Nisan 2010, 17:51:30 »
BULUŞMANIN SONUCU ŞİMDİ NE OLDU ?? ARKADAŞLARR BİLEN VARMI?

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #194 : 07 Nisan 2010, 17:57:09 »
avrupada kiler bu yakaya gelmeyecekler gibi duruyor o yüzden

maltepe carrefourda bulusup oradan sahile inmek daha mantıklı yagmur yagarsada carrefourda takılırız
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #195 : 07 Nisan 2010, 18:09:51 »
buluşma var gelen gelir aga yapcak birşey yok nizam abide vekalet o nederse bende demiş sayılırım çalıştığımdan nete giremiyorum byy