Gönderen Konu: Mk1 Golf D yardım...  (Okunma sayısı 25224 defa)

Çevrimdışı hddsheriff

• Profili Görüntüle
Ynt: Mk1 Golf D yardım...
« Yanıtla #14 : 08 Mart 2010, 20:49:06 »
Volkswagen > Golf > 1.6 > ACÄ°L SATILIK  3900 EKSTRALARI Ä°LE #12158066 - sahibinden.com  

bu araba daha ucuz ve daha diri gibi göründü gözüme forumda da gördüm sanki bu arabayı  acaba 4 kapılı mı düşünsem ?

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Mart 2010, 23:29:05 »
komple soymak gibi bir niyetin varsa daha uygun bir araç bak bence ama yinede sen bilirsin.

Çevrimdışı hddsheriff

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Mart 2010, 00:06:45 »
komple soymak gibi bir niyetin varsa daha uygun bir araç bak bence ama yinede sen bilirsin.

yarın başka bir arabaya bakıcam bakalım karar vericez 1-2 güne kadar

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 09 Mart 2010, 14:33:45 »
araç diri olsun kafi bence komple kaporta boyaya gireceksen 2 çürüğede aynı parayı isteyecekler 10 çürüğede.aynı masrafı yapacaksın.2-3 bine bir sürü mk1 var al birini toparla bence böylelikle ölmek üzere olan bir mk1 i de kurtarmış olursun kıymetini bilmeyenlerin elinden:)kendi fikrim sadece yinede karar sizin.

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 09 Mart 2010, 17:20:40 »
orj cürük ile darbeli aracın hali baska olur. bu arac orj curuk ise deger değilse cok darbeliyse bence cok para. Aracın dışından cok ciğeri onemli kaputu acınca içi nasıl duruyor oralara bakılmalı. buyuk darbeli arac ile curuyup toplanmıs aracın toplanmısı kesinlikle aynı olmuyor tabi toplayan on numara bi kaportacı degilse. Cunku kupa bozuk duruyo adam etmez bayagı zor oluyor o durumda

Çevrimdışı hddsheriff

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Mart 2010, 18:19:43 »
bütün gün siyah golfün sahibi ile uğraştım sonuç olarak saat 4.5 oldu ve adam satışı veremedi bende vaz geçtim başka araba bakıcam... 

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 09 Mart 2010, 19:45:04 »
bütün gün siyah golfün sahibi ile uğraştım sonuç olarak saat 4.5 oldu ve adam satışı veremedi bende vaz geçtim başka araba bakıcam... 
neden veremedi evrak eksiğimi var araçta :(

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #21 : 09 Mart 2010, 22:15:25 »
Kaportacı sağlam olacak ben bu saatten sonra isterse üzerinden tren geçmiş bir araba olsun alırım.. Kaportacı sağlam değilse aracın içine eder.. Kaportacı dediğin aracın karoseri ile LEGO gibi oynamısını bilen usta olmalı gerisi parçacıdır allah kimseyi düşürmesin ellerine..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı hddsheriff

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 10 Mart 2010, 00:09:57 »
neden veremedi evrak eksiğimi var araçta :(

sabah aradı muayeneye sokuyorum arabayı gel satışı vereyim diye neyse merterden sarıgaziye gittim soğukta saatlerce bekledim 1 saat noterde bekledik sıra bize geldi temiz kağıdı diye 2010/1 bandrol makbuzunu uzattı notere :D  neyse onu tüv e geri yolladık muayeneyi bitirsin diye biz atladık maliyeye gittik saat 4.5 ta aradı araba arka silecek motorundan dolayı geçememiş araba ben sinirlendim işimi gücümü bıraktım oyun mu oynuyoruz diye sonrada almıyorum deyip çıktım olay bu :)

Kaportacı sağlam olacak ben bu saatten sonra isterse üzerinden tren geçmiş bir araba olsun alırım.. Kaportacı sağlam değilse aracın içine eder.. Kaportacı dediğin aracın karoseri ile LEGO gibi oynamısını bilen usta olmalı gerisi parçacıdır allah kimseyi düşürmesin ellerine..

kaprota ustam 1 numara tek sorun eli biraz yavaş ama kusursuza yakın işçiliği var sonuçta abi olarak kazalı araba alıp toplayıp satıyoruz bu güne kadar bi sıkıntı olmadı :)

Çevrimdışı hddsheriff

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 10 Mart 2010, 22:08:26 »
Arkadaşlar arabaya gerek kalmadı Çağlarla anlaştık haftaya perşembe Cedric i alıyoruz :)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 10 Mart 2010, 23:08:48 »
Arkadaşlar arabaya gerek kalmadı Çağlarla anlaştık haftaya perşembe Cedric i alıyoruz :)
Hayırlı Uğurlu olsun kazasız belasız  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı crank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 10 Mart 2010, 23:38:25 »
hayirli olsun Allah kzasiz belasiz gunlerde kullanmayi nasip eder insAllah bugun bende golf aldim demek bugun mk1 ciler gunu :tamamdir

Çevrimdışı hddsheriff

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 10 Mart 2010, 23:39:54 »
teşekkürler arkadaşlar :)

Çevrimdışı hddsheriff

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 10 Mart 2010, 23:41:36 »
Volkswagen Golf D - 4.250 TL - İstanbul (Anadolu) - Araba.Com  arkadaşlar dün gece bu ilanı buldum dizel mk1 düşünen var ise buna da bakabilir...