Gönderen Konu: ELAZIĞ'DA DEPREM  (Okunma sayısı 3476 defa)

Çevrimdışı taner

• Profili Görüntüle
ELAZIĞ'DA DEPREM
« : 08 Mart 2010, 20:46:03 »
Forumda böyle bir konu açılmaması beni bir Elazığlı olarak üzdü.Demekki insan hayatından da önemli işler varmış
Forum yetkilileri üyeliğimi iptal etsinler
« Son Düzenleme: 08 Mart 2010, 20:53:41 Gönderen: taner »

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: ELAZIĞ'DA DEPREM
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2010, 21:04:47 »
arkadaşım sana ve tüm elazığlılara büyük geçmiş olsun. umarım sevdiklerine birşey olmamıştır.  elbette hepimiz çok üzüldük elazığlılar için, sabahtan beri haberleri izliyoruz. 
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2010, 23:53:39 »
Taner  bey;

hemen  endişelnmeyin buradaki tüm üyeler 24 saat online  olamıyorlar bu yüzden  üzüntünüzü  nefrete  dönüştürmeyin   sakin olun  herşey Cenab-ı Allah tan ileri  gelir  bu yüzden  şükredin ki  biz  ve siz  hala  pc  başındayız orada  o anı yaşayanlara  o  zelzelede  yaralanlara  çok geçmiş  olsun   dileklerimizi  formdaki bütün arkadaşlar  adına ben diyebilirim  depremde  vefat edenlere Allahtan rahmet  geride  kalanlarınada  sabr  dileriz

tekrar  çok geçmiş  olsun

saygılarımla
ismail TUNCA
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2010, 00:00:29 »
Taner  bey;

hemen  endişelnmeyin buradaki tüm üyeler 24 saat online  olamıyorlar bu yüzden  üzüntünüzü  nefrete  dönüştürmeyin   sakin olun  herşey Cenab-ı Allah tan ileri  gelir  bu yüzden  şükredin ki  biz  ve siz  hala  pc  başındayız orada  o anı yaşayanlara  o  zelzelede  yaralanlara  çok geçmiş  olsun   dileklerimizi  formdaki bütün arkadaşlar  adına ben diyebilirim  depremde  vefat edenlere Allahtan rahmet  geride  kalanlarınada  sabr  dileriz

tekrar  çok geçmiş  olsun

saygılarımla
ismail TUNCA

ismail e katılıyorum. zira çoğu arkadasımız calısıyor, ve belli bir saatten sonra online oluyorlar.

tekrar buyuk geçmiş olsun, butn gun tv den takip ettik durumu.

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2010, 08:23:03 »
Sevgili Taner Kardeşim

Forumdaki herkesin üzüntüsünün büyük olduğunu tahmin ediyorum yaşanan deprem yüzünden hakkın rahmetine kavuşanlara allah rahmet eylesin dualarımız enkaz altında kalan ve yaralı kurtulanlar için siz merak etmeyin buraya yazamasakta aklımıza her geldiğinde dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz rahmetli anneannemin bir sözünü hiç unutman oğlum derdi "dünya dualarla döner sakın duanı eksik etme " diye sizde dualarınızı eksik etmeyin umarız rabbim ülkemize bir daha böyle acı göstermez.

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2010, 08:51:27 »
Sevgili kardeşim gerçekten de herkes herzaman online olamaz ama sende haklısın cunku benim dun aksam haberim oldu depremden. cok fazla haber izlemiyorum ama insanlarda bundan bahsetmediklerine göre tv kanalları da fazlaca haber yapmamıslardır diye düşünüyorum. Ölenlere allahtan rahmet ve kalanlara da sabır diliyoruz.

Çevrimdışı ADEM252

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2010, 19:14:50 »
Ülkemizde meydan gelen en küçük doğal afet de bile hemen endişeleniyoruz.Acaba ölü ya da yaralı var mı diye!Syn Taner;müsterih olunuz.Sizin acınız bizimde acımızdır.Hiç bir insan evladı yoktur ki üzülmesin.Ölenlere Allahtan  rahmet,yaralılara acil şifalar dileriz.
Ben,  açmış olduğunuz başlığı daha yeni yeni görüyorum.