Gönderen Konu: bu golf ü tanıyan varmının cevabı(yeni fotolar)  (Okunma sayısı 17174 defa)

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
Ynt: bu golf ü tanıyan varmının cevabı(yeni fotolar)
« Yanıtla #14 : 10 Mart 2010, 17:41:22 »
hayırlı olsun bi mk1 daha hayata dönüyor desenize

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Mart 2010, 17:59:19 »
umarım yorumları dikkate alarak vermişsindir fiyatı :)

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 10 Mart 2010, 18:06:11 »
ilkeri ezmek gerek bu göreve talibim  >:D arabayı alana kadar siteleri ve ersan abiyi allak bullak etti, ilkere göre araba tempra alsın onu her gün bela :)  :D :D :D

ilker ne satması len
nizamcım, satmak için değil, eğer satılırsa aklımda başka bişi var. öylesine yani. yoksa satiyim diye gezinmiyorum ortada..

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 10 Mart 2010, 18:08:49 »
Alana satana hayırlı olsun , yeni arabada macun var bırakında 30 yaşında arabada olsun  ;)  broadway & şahin doğan vs. onlardan ucuz hemde dizel ki bu model hala ayakta yaşıyor araç daha kötüleri var bu gene iyi kazasız belasız sürüşler dilerim crank tekrardan hayırlı olsun
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 10 Mart 2010, 18:33:07 »
arabada macunun fazla olduğu doğru hatta ben bunu aracı incelerkende söyledim aydın abiyi aradığımdada söyledim..ama abartılacak kadar macun yok araçta bence..zımparasını iyi yapamamışlar o böyle gösteriyo...araba alınacak bi arabaydı gözümde alınmış da çok sevindim kendi adıma...motorunada diyecek yok bence hızlanması gayet iyi tık demdende ibreyi çevirdim tersine kısa bi mesafede...hayırlı uğurlu olsun Aydın abi :)

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 10 Mart 2010, 18:40:56 »
hayırlı uğurlu olsun aydın abi arkadaşlarada değerli yorumları için teşekkür ederim ama önemli olan bir mk1 inde değerini bilen ellerde hayata dönmesi değilmi hayırlı olsun zaten biz aracı alınca kople soyup restore etmiyomuyuz sıkıntı yok bence en önemlisi bir volskwagen in değerini anlayan aracı seven bir elde tekrar canlanması hayata dönmesi değilmi kimin işi cız etmiyo sağdo solda bakımsız bitap bir vw görünce.kimsenin aracı içinde fiyat biçilmesin burada şukadar eder bukadar eder diye bence bize yakışmıyo şimdi bu adam bu arabayı aldıysa ki yeni haberim oldu onun gözünde sizin arabanız ne kadar eder? hiç düşündünüzmü..
« Son Düzenleme: 10 Mart 2010, 18:46:30 Gönderen: suskun81 »
H.G WORKS

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2010, 18:47:12 »
Çok doğru dedin abi.. ;)
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 10 Mart 2010, 18:55:39 »
hayırlı uğurlu olsun aydın abi arkadaşlarada değerli yorumları için teşekkür ederim ama önemli olan bir mk1 inde değerini bilen ellerde hayata dönmesi değilmi hayırlı olsun zaten biz aracı alınca kople soyup restore etmiyomuyuz sıkıntı yok bence en önemlisi bir volskwagen in değerini anlayan aracı seven bir elde tekrar canlanması hayata dönmesi değilmi kimin işi cız etmiyo sağdo solda bakımsız bitap bir vw görünce.kimsenin aracı içinde fiyat biçilmesin burada şukadar eder bukadar eder diye bence bize yakışmıyo şimdi bu adam bu arabayı aldıysa ki yeni haberim oldu onun gözünde sizin arabanız ne kadar eder? hiç düşündünüzmü..

üstü kapalı bundna bahsettim birkanın dediği gibi çok doğru dedin gerçekten abi :tamamdir :saygılar ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 10 Mart 2010, 18:58:20 »
bu gün Hamit abiye de söyledim benim gözümde arabanın teizliğine orjinalliğine göre 5 lira hakkı.orjinal paspasları bile duruyo aracın daha fazla bişey demeye gerek duymuyorum  ;) ;)

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 10 Mart 2010, 19:16:37 »
bu gün Hamit abiye de söyledim benim gözümde arabanın teizliğine orjinalliğine göre 5 lira hakkı.orjinal paspasları bile duruyo aracın daha fazla bişey demeye gerek duymuyorum  ;) ;)

Bencede abi..

Masrafı var ama bence değer nede olsa 30 yaşında araba değilmi ? ;)
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 10 Mart 2010, 19:53:36 »
hayırlısı olsun demekten başka bişi yok.. aslında tartışılcak çok güzel polemik var da.. neyse diyorum kabuğuma çekiliyorum..  :-X

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 10 Mart 2010, 19:54:36 »
hayırlısı olsun demekten başka bişi yok.. aslında tartışılcak çok güzel polemik var da.. neyse diyorum kabuğuma çekiliyorum..  :-X
diyeceğin varsa de ondan sonra çekil bence  ;)

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 10 Mart 2010, 20:58:15 »
kimse bişey demesin bence arkadaşlar polemik yapılacak bişey yok burası vw cilerin dayanışma sitesi tartışma değil yarın buluşma olur yüz yüze bakarsın polemiğe girdiğin adamla  yakışmaz
H.G WORKS

Çevrimdışı MeTHea35

• Volkswagen's
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 10 Mart 2010, 21:48:52 »
hocam aracı almışsınız hayırlı olsun.
haliyle bu modelde bir araç bu zamana kadar macunsuz boyasız kalsa Fiyatıda bi okadar güzel olur:)
alan arkadaşımızda alır boyar toplar güzelleştirir aramıza güzel bir mk1 katar tartışmamıza gerek yok sadece güzel yorumlarımızla destek çıkalım yeter tekrar hayırlı olsun :tamamdir