ilk fýrsatta resimle anlatmaya calýsýcam, þimdilik hýzlýca cevap veriyim... vag com'da coming veleaving home ozelliðini aktive ettim, önce 1-2 gun calýsmadý sonra ve bende sensor olmadýðý için olduðunu dusundum hatta ýsýk sensoru taktýrmak uzere de bu iþle ugrasan bi arkadasýmla konustum ancak sonradan farkettim ki farlarý acýk býrakýp indiðim zaman aracta bu ozellikler calýsýyor. kýsaca soyle. aractan inerken normal farlarý acýk býrakarak iniyorsun kontak acýkken park ve farlar yanýyor kontaðý kapatýnca yanmaya devam ediyor ve sonra ayarladýðýn zaman sonrasýnda tamamen sonuyor. (eger coming ve leaving home acýk olmazsa farlar acýk indiðinde kontak kapalý iken sadece parklar yanýyor ve aku bitene kadar da yanar...).
Alarm'ýn ses kýsmýný aktive edebilmek için (4ler zaten yanýyor vagcom ile aktive edince) araca yaklasýk 300 tl'lik orjýnal siren parcasýný almak gerekiyor....
geri vites'dusen ayna ozelliði içinde ayna motorunun kodlamasýný highline kodlamasý olmasý gerekiyor bunu servisler yapabiliyor...
bu arada bende sana bi soru sormak istiyorum, zaten baska bi forumda da sordum bu soruyu... arka sis ve geri farý etrafýnda bulunan içinde ledleri bulunmayan arka park farlarý aktive edilebiliyor mu??? eger edilebilirse ayný cc'de olduðu gibi arkada 2 tane halka park olur ve tahminim cok guzel gozukur...
Biþey daha sormak istiyorum... yaptýðýn xenon uygulamasýný gordum, cok guzel olmus gule gule kullan. 1)xenon'dan dolayý aracta herhengi bir arýza isigi yandý mý? 2) ugulamanýn maliyeti yaklasýk ne kadar oldu? 3)uzun vadede xenonlarýn kalitesinin dusmesi gibi bi durum var mý yani ýsýk kalitesi dusup pembelesiyor mu? 4) bende aracýma osram 5000 kelvin beyaz ampul taktým, araclarýmýz mercekli olduðu için kalitesi vxenon kadar iyi olmasa da goruntu olarak xenona benzer bi kalite veriyor maliyeti 35 tl. eger bu ampulleri gorduysen veya biliyorsan fikrini almak beni mutlu eder... bende xenon dusunuyordum ama arac uyumlu deðil arýza ýsýgý yakar dediler onun için yaptýrmadým....