Gönderen Konu: arka sol kapı ve camlar  (Okunma sayısı 4533 defa)

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
arka sol kapı ve camlar
« : 14 Mayıs 2010, 22:08:43 »
merhabalar öncelikle uzaktan kumandadan aracı kilitlediğimde sol arka kapı kilitlenmiyor kapıyı açıp o çubuğu elimle basıtırıyorum kilitleniyo ama sonra açmak için kumandaya gene basıyorum açılmıyo iikincisi geçen araca bindiğimde kontağa anahtarı taktım camı açma tuşuna bastığımda cam açılmadı diğerlerini denedim onlarda açılmadı aracı çalıştırıp denedim olmadı stop ettim tekrar çalıştırdım olmadı bi 10-15m gidip kenara çektim biraz aç kapa uğrastıktan sonra açıldı camlar fakat sol arka kapı halen tutukluk yapıyo sorun(-lar)neden kaynaklanıyo?
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
Ynt: arka sol kapı ve camlar
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2010, 22:43:44 »
 :-\ geçmiş olsun kapı otomoatiğini devreye sokan motora giren bir çubuk gibi bir şey var tahminim o yerinden çıkmıştır..Canınızı sıkmayın diycem ama benimde küçücük birşey olsun aklımı kurcalar durur.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2010, 23:11:38 »
evet gece aklıma takıldı nasıl düzelir diye siinir oldum o derece bağlıyım :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2010, 11:09:29 »
merhabalar öncelikle uzaktan kumandadan aracı kilitlediğimde sol arka kapı kilitlenmiyor kapıyı açıp o çubuğu elimle basıtırıyorum kilitleniyo ama sonra açmak için kumandaya gene basıyorum açılmıyo iikincisi geçen araca bindiğimde kontağa anahtarı taktım camı açma tuşuna bastığımda cam açılmadı diğerlerini denedim onlarda açılmadı aracı çalıştırıp denedim olmadı stop ettim tekrar çalıştırdım olmadı bi 10-15m gidip kenara çektim biraz aç kapa uğrastıktan sonra açıldı camlar fakat sol arka kapı halen tutukluk yapıyo sorun(-lar)neden kaynaklanıyo?

kapı sorununa gelince büyük ihtimal bozulmuş. ancak pas sökücülerden alıp kapı diline iyice püskürtün. tornovida yardımıyla kapı dilini kilitleyin iç koldan açın. çok hızlı bir şekilde dil aşağıya ininceye kadar pas sökücüyle bu işlemi yapın belki faydası olur.
2. önerim switch arızalanmış olabilir. doğan ve tempra kiltlerini switchleri uyumlu çıkmacıda 10tlye bulabilirsiniz. usta bir elektirkçi ve kaportacı vasıtasıyla switchi değiştirn ve kilit sökülmüşken iyice temizletin ve içindeki kartın lehimlerini kontrol ettirin.

ama bence en güzeli istanbulda yaşıyorsunuz usta bir tamirciyle çıkmacıya gidip çıkma kilit alın. ben ön çıkma kilidi ankaradan 140 tlye aldım arkalar biraz daha ucuz oluyor. en garanti çözüm bu.

camlara gelince.. soketler yerlerinden oynayabiliyor fazlaca sallantıdan dolayı. 4 kapının döşemelerini söktürüp soketleri çıkartın içine hava püskürtün tozları gitsin diye ve tekrar takın ve sol ön kapının orda sigorta kutusu var sigortası atıp atmadığını kontrol edin.

aklıma gelenler bunlar

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2010, 20:02:47 »
herkeze yardımları için tesekkürler ama sorun gitti sanırım pas çözücü sıktım hatta motosiklet yağıylada yağladım şıkır şıkır şu an :D
WOLFSBURG STYLE ;)