Gönderen Konu: ....  (Okunma sayısı 10495 defa)

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
kardeş arabana verilen fiyat bence piyasanın 1000 lira üstünde yerinde olsam veririm.
bir volkswagen aşkııııı

Çevrimdışı uler

• Profili Görüntüle
...
« Yanıtla #15 : 15 Mart 2010, 23:29:42 »
...
« Son Düzenleme: 16 Mart 2010, 22:27:59 Gönderen: uler »

Çevrimdışı uler

• Profili Görüntüle
..
« Yanıtla #16 : 15 Mart 2010, 23:34:15 »
..
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2010, 00:37:17 Gönderen: uler »

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
bence üstünde değil değişen boya yok diyorsun. sahibindenden bakıpda araca fiyat biçme git bi otopazarına senın aracınla aynı temızlıktekı araclara bal. internetten resimle bakıpda hiç birşey anlasılmıo. Kaldıki millet taklalı aracına bile orjinal diyor artık. Ben cok gittim milletin ayagına cok utanmaz insanlar var. Orj diye gidiosun bir bakıosun araba göcmüş cok buyuk darbeleri var. Nette cok daha ucuzları da var onlarla kıyaslarsan cok iyi ama boya değişen yoksa bildiğin arabandan şaşma mkl4ler cogu sıfır aracdan daha guzeldır  ;)
« Son Düzenleme: 16 Mart 2010, 10:30:16 Gönderen: al_pacino »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
bence üstünde değil değişen boya yok diyorsun. sahibindenden bakıpda araca fiyat biçme git bi otopazarına senın aracınla aynı temızlıktekı araclara bal. internetten resimle bakıpda hiç birşey anlasılmıo. Kaldıki millet taklalı aracına bile orjinal diyor artık. Ben cok gittim milletin ayagına cok utanmaz insanlar var. Orj diye gidiosun bir bakıosun araba göcmüş cok buyuk darbeleri var. Nette cok daha ucuzları da var onlarla kıyaslarsan cok iyi ama boya değişen yoksa bildiğin arabandan şaşma mkl4ler cogu sıfır aracdan daha guzeldır  ;)
Aynen katılıyorum :tamamdir

Çevrimdışı sedatdali

• Profili Görüntüle
vay be aracımı daha cok sevdim bu yorumları okuyunca 2 ay once 19.500 verdiler bana vermedım gitik yetkili servise baktırdık araca sadece bogaz kelebegi kirli cıktı alıcı arkadasta 20binlirayı veremedi alım satım senın olsun felan dedı ben vaz geçtim dedim ılanıda kaldırdım şimdi aslan gibi bınıyorum .

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
ihtiyaçtan dolayı satıyosan ayrı ama yok sadece model yükseltmek içinse mantıklı değil >:(

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
Ynt: fiyat durumu?
« Yanıtla #21 : 17 Mart 2010, 12:38:24 »
acil paraya ihtiyacın varmı varsa ver yoksa model yukseltmek içinse senın aracın da klima da vardır abs de. zaten bunlardan oteside gereksız. kaldı ki golf 4 içide dışıda cogu sıfır aracın cok daha ilerisinde. ama cok km yapıyorum, aracım cok yakıyor, lpg de kullanmak istemiyorum ben dizel alacağım diyorsan o ayrı konu.

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 17 Mart 2010, 19:20:20 »
arkadaşlar golf güzel araç buna katılıyorum ben 99 model comforta biniyorum ondan ayrı olarak jazz mavisi comfort araç var elimde 18000 liraya vereceğim hiç hatasız 90000 kilometrede 4 lastik sıfır bi triger değişecek nokta kadar boya bulana bedava veririm ve bu fiyat üzerinden ben kar edip satıyorum.ben buna bakarak 1000 tl piyasanın üstü fiyat dedim burda piyasa öyle ben naapayım..
bir volkswagen aşkııııı

Çevrimdışı uler

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 17 Mart 2010, 20:43:43 »
tüp var mı?

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 18 Mart 2010, 12:57:09 »
lpg yok kardeş.
bir volkswagen aşkııııı