sen çok biliyosun, ben daha yeni olduğum için bilmiyorum. hayatım da da hiç sünger filtre falan kullanmadım. sen hayatında throttle body gördün mü? gördüysen ne işe yaradığını bilir misin? Grup A araçlarda neden throttle body kullanılır (filtre kullanılmaz)? kimsin nesin nerden geldin bilmiyorum ama benim lafımı alıntı yapıp da bana bişeyler öğretmeye kalkma... emişin daha kuvvetli olması için fizik kanunları gereği havanın önündeki direnci kaldırmak gerekir... filtre demek ekstra direnç demektir...
M. Can ÇİMİR - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu
1.si lafını alıntı yaptığım falan yok vede biz burda insancıl şekilde tartışıyoruz..Ne demek öğretmeye kalkma!Ben kimseye birşeyler öğretmek niyetinte değilim..insacıl şekilde muhabett ederek tartışmak yerine bu şekilde ucuz kelimelere kullanarak olayı kötüleştiriyosun..
KONUMUZ NASIL SES ALIRIZ..Sen direk muhabeti Wrcye cekmişsin..Filitre tabiki dirençtir ve Grup A araçlarında kullanılmaz tamamen performansa yönelik çalışmalar...2.Si demişsinki filitresiz daha cok ses alırsın..Sen filitresiz gez bende sıradan acık filitresiyle bak bakalım kim daha cok ses alıcak
Sonuçta KONUMUZ SES..WRC DEĞİL..Arabanın emiş hızı artırabilirim vede daha cok ses alabilirim..Bunuda hava borularını küçülterekde yapabilirim..Ben bir şey görmedim...Gördüğüm filitresiz daha cok ses aldığım