Gönderen Konu: Yeni Golf MK1 ' imiz resto projesi(Sayfa 28 bikaç yeni foto :)i ))  (Okunma sayısı 232594 defa)

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Golf MK1 ' imiz resto projesi(Sayfa 16 Yeni Güncellemeler)
« Yanıtla #252 : 11 Haziran 2010, 23:26:05 »
bu arada projeyide merak eden arkadaşlar için son durumu verelim.
bugun koltuklarımızı uyarlama için bayağı uğraştık diyarbakır sıcağında yana yakıla terleye döküle en sonunda bitirebildik ve harika oldu en keyif verenide emeklerin boşa gitmemesi...mk1 e ne yapsan gösteriyo verdiğin en ufak emek ben burdayım diyo işte bu yüzden hayranım  :sevgi:
önce eski yeni karşılaştırıp eni boyu derinliği ölçüldü neler yapılacağı planlandı.

arka ayaklar geniş geldiği için kesilip düzgün gelecek bi  şekilde hatta eğim bile hesaplattırdı bana babam beynim döndü illaki aynı eğim olacak sen matematikçi değilmisin dedi formül mormül 37.5 derece eğimle ayaklar tutturuldu :D(3-4-5 üçgeni)

raylar ve ön ayak için tornacımız fırat  usta iş başında

ve böylelikle bitirmiş olduk yıkamacıya gönderdik temizlenmesi için taşıması yine bana ait :saskin:

bu arada mehmet usta kaporta işlerini bitirmek üzere tüm kapıların ayarları bitti. tavan yanları çürükleri alındı bitti.

stepne yerimiz çürümüştü komple kesildi yenisi dikildi ::)

ve arka panel çürük olan yerlerin çürüğü giderildi çekiçlenip düzeltilecek daha..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #253 : 11 Haziran 2010, 23:44:40 »
Bu araca isim buldum LEGODİN olsun negüzel parça parça yapılıyor hayat buluyor kasa..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #254 : 12 Haziran 2010, 00:04:29 »
çokgüzel maaşallah 2011 mi olacak dogum tarihi :D  :tavkiss:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #255 : 12 Haziran 2010, 00:46:05 »
arka panele stopların düzgün oturması için stop lazım :D alıcak para yok  :)
eski stoplar silikon ile tutturulduğundan sökerken kırılmştı. bulcaz artk bi çaresini mecburen :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #256 : 12 Haziran 2010, 00:51:33 »
O arka paneli düzeltmişler cahit tam ben onu yazacaktım kaportacına sor bakalım orasını kontrol etsin saçmı yoksa macunlamı doldurmuşlar..

Normalde bu şekilde olması lazım..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #257 : 12 Haziran 2010, 10:22:36 »
Aynı dert bendede var Erşan abi. :) Benim  Uzun stopları Sonradan takmışlar sadece iç çerçeveyi büyütmüşler alltaki bombeli taraf kısı stop için olduğu için kısa stop tarafı bombeli ve kalan tarafı kel.. Orayı macunlamı yoksa saç lamı doldurcaz abi ? Bilgilendirirsen sevinirim Hme Cahit abide yararlanır hem ben.. :tamamdir

Bu arada koltuklar Çok yakışıcak Cahit abi. ;)
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #258 : 12 Haziran 2010, 21:31:34 »
Aynı dert bendede var Erşan abi. :) Benim  Uzun stopları Sonradan takmışlar sadece iç çerçeveyi büyütmüşler alltaki bombeli taraf kısı stop için olduğu için kısa stop tarafı bombeli ve kalan tarafı kel.. Orayı macunlamı yoksa saç lamı doldurcaz abi ? Bilgilendirirsen sevinirim Hme Cahit abide yararlanır hem ben.. :tamamdir

Bu arada koltuklar Çok yakışıcak Cahit abi. ;)

? :melek: ???
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #259 : 12 Haziran 2010, 23:25:58 »
erşan abi stopların olduğu kısımdan bahsediyorsan orda yaklaşım 1 kilo macun var :D
alt kısımdan bahsediyorsan orayı düzelticekti usta bugün.

bugün bi iki yerde macunları kaldırdım altta sacın kendisinde çizgiler o kadar net ki macunla ısrarla cizgileri bozmak istemişler gibi geldi. komple soyunca tertemiz bişi olcak inşallah

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #260 : 13 Haziran 2010, 12:44:04 »
 Yav cahit bendeki eskileri yollim dicem ama kargo parası astarını geçecek.. Bizim şehmuz 1 haftadır diyarbakıra gitmeye çalışıyor yağmur sel davasına hava yolları müsade etmedi eğer onu yakalarsam onla yollarım kardeşim..

Çevrimdışı yılmaztunıng

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #261 : 14 Haziran 2010, 22:59:35 »
merhaba arkadaslar bana mk1 ın elfırenı tabancası lazım yardımcı olursanız sevınırım tesekurler.

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #262 : 14 Haziran 2010, 23:30:54 »
Yav cahit bendeki eskileri yollim dicem ama kargo parası astarını geçecek.. Bizim şehmuz 1 haftadır diyarbakıra gitmeye çalışıyor yağmur sel davasına hava yolları müsade etmedi eğer onu yakalarsam onla yollarım kardeşim..

abi sen kendin getirsene :D özlemişsindir buraları. :D bu arada zahmete gerek yok abi. düşünmen yeter

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #263 : 15 Haziran 2010, 22:53:34 »
iki üç gün aradan sonra projemizin son halini sizlerle paylaşıyorum. dün itibarı ile kaporta işlemlerimiz bitmiş oldu. kaporta işlemleri bitmeden önce mehmet usta görmemiz için çağırmşı fakat ben olmadığımdan orda bulunamadım babam gitti eksik gördüğü yerleri ustamıza gösterip eksikliği giderdikten sonra mk1 i mehmet ustanın tavsiye ettiği boyacı aziz ustanın dükkanı önüne çekmiş. bugun görmeye gittik. aziz usta çoktan kolları sıvamış eski macunları kazımaya başlamış tel spiral kullanmadık zira kaporta sacına zarar vermemesi için zor olan yerlerde de boyayı yakıp öyle çıkarıyoruz. kaporta olarak şöyle bi gezindim etrafında herşey mükemmel olmuş çizgiler ve hatlar keskin ve düz sadece arka panel tampon altı biraz eğri kalmış gibi. zaten görünce de moralim bozuldu. bakalım boya sonrası nasıl görükecek....

bu arada dükkanda da boş durmuyoruz. akislerimzi restore edip kalorifer motorunu söktük restoreye aldık kalorifer radyatörünü temizledik içindeki kapakları kontrol ettik iki kapakta mandal yerlerinden kırılmış önceki sahipleri de vida ile tutturarak hep açık konuma getirmiş bakalım neler yapabilecez.

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Golf MK1 ' imiz resto projesi(Sayfa 18 kaporta bitti)
« Yanıtla #264 : 16 Haziran 2010, 13:15:15 »
cahit abi masallah cok guzel gıdıo boyayı sokmek ıcın kumlama aletı kullanmıyolarmı  :)
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Golf MK1 ' imiz resto projesi(Sayfa 18 kaporta bitti)
« Yanıtla #265 : 16 Haziran 2010, 14:00:30 »
cahıt renk kararı ne oldu son durum nedır?