herşeyden önce o motorun rengarenk oluşuu insanı çekiyo... :saygılar
Bir MK3 sahibi olarak bu topiğin manevi destekçisiyim
Kardeş moralini bozmak gibi olmasın ama bagaj fitili ve cam fitilleri neyse de kapı fitilleri ömrümde gördüğüm en kötü ürünler. fitilleri taktıktan sonra sende göreceksin ki bi fitil bi kapının ayarını okadar kötü halemi getirir diye düşüneceksin. orjinal çıkma fitil bulmaya bak erkenden. o fitilleri takmaya vakit bile harcama derim ben. ben taktım boşunaymış eski orj fitilleri yenide taktım öyle ayarladım kapıları artık.
cahit direksiyon altınada pütür sıksaydınız, birde pütürün üstünü niye kırmızıya boyuyorsun ?
Hocam Büyük bir heyecanla bekliyorum sonucu..güzel olacağı kesin de renk konusunda metalik bal küpü sarısı diye tabir edilen renk arabana çok uyacaktır diye düşünüyorum benimki sadece bir fikir:) Bu arada kaportası o kadar hırpalanmışki sanki denize düşmüş araba ve orada kalmış yıllarca. Ama yinede kaportacın gerçekten sanatkar birine benziyor. motor olayına diyecek yok zaten:)
sizede teşekkürlerimizi sunarım.bize cesaret veriyorsunuz.uygun atölye gibi bir yerde mk1 komple youp boyacıya götürdüm..geri kalanını maharetlerimle sonuçlandırdım.sonuç iyi bir hobiii
geçmiş olsn. bitirdiniz oldunuz da renk ne oldu şimdi karma mı yoksa kodu varmı