arkadaşlar beyin dedikleri araç beyni değilmiş
cam beyni diye geçiyo bayağı bi çıkmacı dolaştık kimsede bulamadık,bi yerdede 4-5 tane bulduk ama değişen bir durum olmadı
kapılardaki cam kartlarınıda denedik onlardanda değildi
alarm devre dışı ve cam beyni takılı değilkende aynı sorunu yapıyodu tam olarak çözüme ulaşamadık çünkü bazende yapmayacağı tutuyodu saatlerce indirmiyo camı sonra pat diye başlıyo birden
neyse bu arada her iki arka kapı ve şöför kapısının kilitlerinde ufak sorunlar vardı arkalar araç içinden kilitlenmiyodu tekrar açılıyodu, söktük baktık kilit içersindeki elektronik devreler gidik yok butonuydu sviçiydi derken ustam sağolsun hepsini tamir etti
alarmıda söktürdüm,şuan herşey düzgünce ve olması gerektiği gibi çalışıyo içerden kilitleme açma da olması gereken haline döndü
2 gündür camlarıda indirmiyo ama belli olmaz ben takipteyim =)
problem alarmdan gibi,alarm devre dışı iken de yapıyodu dedim ama sigortaları sökülüydü sadece,şuan komple söküldü
bir süre bu şekilde kullanıcam sonrasında yeni ve başka bir alarm taktırsam sorun yaşarmıyım sizce?
bu arada herkes cam modülümü var diye soruyodu,alarmı devreye sokunca camlar kendi kapanıyodu
ustama sordum bu araçlarda modül yok dedi,bu aracın kendinde olan bi özellik zaten dedi
modül bu özelliği olmayan araçlara takılıyomuş şahin doğan gibi..
hani alarm taktırırken modül de taktık diye 3kuruş fazladan istenirse diye bilginize arkadaşlar...
cam beyni çıkma 150 tl - yenisi 300-350 civarı denildi
her bir kapıda olan cam kartı tanesi 75 tl (çıkma)
bagaj kilidi 40 tl (çıkma)
hiç birini almadım bilgilendirme amaçlı söylüyorum