Gönderen Konu: ev işi rafa kalktı böcükte satılmaktan vazgeçildi :)  (Okunma sayısı 7091 defa)

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar tamamen kendim kullanmak için uzun uğraşlar sonucu topladığım ve çok sevdiğim böcüğü üzülerek satılığa çıkarmak durumunda kaldım.Uygun fiyata bir ev buldum banka kredisi kullanacağım ama peşinatı denkleştirmem lazım.En az benim kadar onu seveceğinize inandığım aracımı satıyorum :( Böcük 1979 model Golf MK1 LS modelidir.Metalik yeşil renkte olup,motor 4 ay evvel revizyondan geçmiş olup,en ufak yerinde bir çürük yoktur.Yürürünü tamamen orjinal parçalarıyla yeni topladım,iç döşemeleri orjinal ve deridir.Çok iyi durumdadır.Tavan döşemelerine varıncaya kadar çok iyi korunmuştur.10 gün evvel 4 adet yeni lastik aldım ve rot ve balans ayarlarını yaptırdım.daha 50 km yapmamıştır lastiklerim.aracımı tanıyan arkadaşlar biliyorlar zaten.İnşallah değerini bilen bir arkadaşa gider de ara sıra görme şansım olur :( elektrik aksamı komple elden geçmiş olup tüm aksamları çalışır durumdadır.
http://www.sahibinden.com/orjinal_golf_mk1_1979-88WQQaXQQ23084542WQQpXQQdisplayitem
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2010, 16:30:10 Gönderen: SCORPIONMAN2005 »

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
Ynt: üzülerek böcüğü satıyorum :(
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2010, 13:15:30 »
Çok Üzüldim Murat abi Senin adına. Nediyim.  :-[

Abi ihtiyacın varsa bence en iyisini yapıyosun.. :tamamdir

Abi sakın kızma tavsiye olurak istersen aracını, ilk olarak temizce yıka ondan sonra fotolarınıçek. Alıcının temiz görmesinde yarar olduğnu düşünüyorum.. ;)

Hadi hayırlı satışlar.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Mart 2010, 17:29:44 »
Çok Üzüldim Murat abi Senin adına. Nediyim.  :-[

Abi ihtiyacın varsa bence en iyisini yapıyosun.. :tamamdir

Abi sakın kızma tavsiye olurak istersen aracını, ilk olarak temizce yıka ondan sonra fotolarınıçek. Alıcının temiz görmesinde yarar olduğnu düşünüyorum.. ;)

Hadi hayırlı satışlar.. :tamamdir

Kötü ev sahibi yüzünden valla.Bıktırdı kadın beni.65 m2 eve dünya kadar kira veriyorum 90000tl kredim hazır bankada 6 aydır gözüm yemiyordu kriz yüzünden.karattım gözümü alalım bir ev arabanın kralını alırım sonra.Hiçte istemiyorum satmayı ama banka bulduğum evin %80 ine veriyor kredi.babam biraz destek çıkacak biraz birikmiş var ne kadar az kredi çekersem o kadar iyi.cep telefonuna kadar satılık herşey anasını satayım  :-\

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2010, 17:32:30 »
 :-X :-[ :'(
Allah hayırlısı ney ise onu nasip etsin
Hayırlısı olsun :(
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2010, 17:39:08 »
Hayırlı satışlar.. :-[
Kılıçoğlu Garage.

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2010, 18:04:22 »
Tşk ler arkadaşlar.Bu akşam bir arkadaş aradı görmeye gelecekmiş bakalım hayırlısı  :'(

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Mart 2010, 23:23:54 »
Hayırlısı neyse o olsun abi belki üzülüceksin sonuçta sen onun oda senin o kadar kahrını çektiniz hadi araba dediğin 4000-10000 arası bişey bir ev kolay alınmıyor biri gider biri gelir bak babamda sürekli beni korkutmaya çalışıyo derslerin iyi gelmezse satarım diyo dedim satarsan sat piyasada ne arabalar var yine gider alırım bi tane beni bununla korkutamassın diyorum ama şimdi elimden gelmesin diye yinede ders çalışıyorum  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Mart 2010, 00:49:34 »
Murat abi inan çok üzülüyorum bende ama ev herzaman en iyisi herzaman dedigim gibi hakkında hayırlısını versin allahım.... İnşlh kıymet bilen birine gider gercekten en az benim Yakışıklı kadar senin Böcügüde seviyorum..

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Mart 2010, 10:25:50 »
sağolun arkadaşlar  :'( :'( :'(

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2010, 12:58:35 »
 Olsun ev olsun isterse çamurdan olsun.. Hayırlısınla alırsın inşallah murat mk1 inde tuzu olsun bir yuva için.. Araba almak sorun değil..

Bende kısmetse yazdan sonra düşünüyorum bir ev almayı bakarsınız benimkiside busefer gerçekten satışa çıkar :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı 777

• Grand Touring Injection
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 24 Mart 2010, 00:02:35 »
Takip ettiğim kadarıyla aracın orjinalliğini koruyarak yaptığın işler ise hoşuma gidiyordu. Ayrıca aracıyla arasında duygusal bağı olan sayılı kişilerden birisi olduğunu düşünüyorum. Senin için hayırlısı ne ise o olsun. İyi satışlar...
Akıl, kavradığı ve inandığı her şeyi başarabilir.

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 24 Mart 2010, 21:14:56 »
bugün gelmiş arkadaş beğenmiş böcüğü akşam 9 gibi bir daha geleyim abi oturur konuşuruz dedi ok dedim.biraz önce aradı abi çalışıyorum gelmem gecikecek dedi pazar günü müsaitsen pazar günü görüşelim dedi tamam dedim.Hayırlısı Allahtan meraklı bir arkadaşa benziyor.Mk1 istiyorum başımı ağrıtmayacak masraf çıkartmayacak dedi böcüğü alırsa en az 2 sene büyük masraf yapmadan biner.En çokta meraklı biri mk1 lere değerini kıymetini bilen birine gider en azından gözüm arkada kalmaz.

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 24 Mart 2010, 21:24:33 »
Hayırlısı neyse o olsun abi belki üzülüceksin sonuçta sen onun oda senin o kadar kahrını çektiniz hadi araba dediğin 4000-10000 arası bişey bir ev kolay alınmıyor biri gider biri gelir bak babamda sürekli beni korkutmaya çalışıyo derslerin iyi gelmezse satarım diyo dedim satarsan sat piyasada ne arabalar var yine gider alırım bi tane beni bununla korkutamassın diyorum ama şimdi elimden gelmesin diye yinede ders çalışıyorum  :)
Gökhancığım arabanı şimdilik düşünme derslerin daha önemli çünkü.Herşeyden evvel senin gibi cıvıl cıvıl,akıllı,zeki insanlara ihtiyacı var bu memleketin.Benden sana bir abi tavsiyesi okulunu başarılı bir şekilde bitirebilmek için elinden gelenin en iyisini yapman gerekiyor.Hayatının en zor dönemecindesin ne olursa olsun tahsilini götürebildiğin yere kadar götür.Artık üniversite mezunu olmak bile yetmiyor iyi ve rahat bir hayat sürdürebilmek için.Tahsilin bittikten sonra bana inan şunu mu alsam bunu mu alsam diye düşüneceksin.Arabanın en güzelini alırsın.Bu arada elinde bir tane var zaten babanın sözünü dinle derslerine yoğunlaş.babanda senin için elinden gelenin en iyisini yapacaktır zaten:)Hangi anne hangi baba çocuğum başarılı olsun istemez.Onlar senin iyiliğin için konuşuyorlar ara sıra korkutmakta gerekiyor tabii ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 25 Mart 2010, 10:13:43 »
Gökhancığım arabanı şimdilik düşünme derslerin daha önemli çünkü.Herşeyden evvel senin gibi cıvıl cıvıl,akıllı,zeki insanlara ihtiyacı var bu memleketin.Benden sana bir abi tavsiyesi okulunu başarılı bir şekilde bitirebilmek için elinden gelenin en iyisini yapman gerekiyor.Hayatının en zor dönemecindesin ne olursa olsun tahsilini götürebildiğin yere kadar götür.Artık üniversite mezunu olmak bile yetmiyor iyi ve rahat bir hayat sürdürebilmek için.Tahsilin bittikten sonra bana inan şunu mu alsam bunu mu alsam diye düşüneceksin.Arabanın en güzelini alırsın.Bu arada elinde bir tane var zaten babanın sözünü dinle derslerine yoğunlaş.babanda senin için elinden gelenin en iyisini yapacaktır zaten:)Hangi anne hangi baba çocuğum başarılı olsun istemez.Onlar senin iyiliğin için konuşuyorlar ara sıra korkutmakta gerekiyor tabii ;D ;D ;D ;D ;D

abi tavsiyesi dinle gökhan, üniversite bile yetmiyor iş ilanlarına bak adamlar neler istiyor. 4 yıllık mezun 5 yıl tecrübe iş hakkında engin bilgi 28 yaşını geçmemiş vs vs
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)