Gönderen Konu: yeniyim fiyat iyimi fikirlerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 11919 defa)

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
Ynt: yeniyim fiyat iyimi fikirlerinizi bekliyorum
« Yanıtla #14 : 27 Mart 2010, 10:29:35 »
kardeşim sen sen ol atiker taktırma. kesinlikle tavsiye etmiyorum çok problemli.ayrıca servis sorunu yaşarsın...300 500 fazla ver lavato brc gibi markalar taktır.ecotech te güzel marka.italyan malı ve birçok parçası brc ile eşdeğer..
bir volkswagen aşkııııı

Çevrimdışı amylee_kenan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 28 Mart 2010, 20:58:45 »
öncelikle herkese selamlar ben kenan araban hayırlı olsun kardeş golf bir ayrıcalık fiyatıda iyi

Çevrimdışı oktay02

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 28 Mart 2010, 22:47:43 »
sagolun arkadaşlar dün atikeri taktırdım bu arada bakalım ne olacak aslında orjinalligi bozmak moralimi bozdu biraz ama agır geliyor yapacak bişry yok

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 29 Mart 2010, 12:29:00 »
sagolun arkadaşlar dün atikeri taktırdım bu arada bakalım ne olacak aslında orjinalligi bozmak moralimi bozdu biraz ama agır geliyor yapacak bişry yok
ben taktırma demiştim tecrübelerime dayanarak ama umarım benim yaşadığım problemleri yaşamazsın tekrar hayırlı olsun..
bir volkswagen aşkııııı

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 29 Mart 2010, 16:21:41 »
Kaliteli üretilen araçlarda temiz ve bakımlı ise alırken 1000-1500 hatta 2000  tl fazla vermek zarar  değil kar ettirir, çünkü sonradan çıkan sorunları hem çözmek zordur, hemde çok pahalıya malolur..Ben 4 yıl önce başka bir golf aldım , o arabada yaşadığım tecrübeleri ömür boyu unutmayacağım, ne yaptıysam adam edemedim ve 46 gün sonra sattım, hanginiz bir arabaya kaç gün bindiğinizi sayarsınız ister inanın ister inanmayın ben 46 gün dayanabildim,  üzerine bu arabamı aldım ve  bakımlı olursa ne kadar kaliteli bir üretim olduğunu o an anladım, şu an 140 binde ve arabada çıt ses yok :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Çevrimdışı oktay02

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 29 Mart 2010, 19:10:18 »
ben taktırma demiştim tecrübelerime dayanarak ama umarım benim yaşadığım problemleri yaşamazsın tekrar hayırlı olsun..
inşallah yaşamam peki siz ne gibi sorunlar yaşamıştınız

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 29 Mart 2010, 23:48:52 »
başlarda çok iiydi 5 bin km sonra silkeleme sorunu yaşadım.onu zorla çözdüm.(ustalar zor bela razı olup baktı hatta para bile verdim garantili mal için) arkasına 25000 km de tekleme problemi yaşadım ilk başta montaj bizim değil diye atiker ana bayileri bile bakmadı.montajı yapğan yere gittim yine yüzümüze bakan olmadı.genel merkezi arayıp bayileri şikayet ettikten sonra kayseri bölge bayisinde makinaya bağlayıp kalibrasayon yapıldı ancak araç düzelmedi.montajı yaptırdığım yere gittim suçu arabaya attı,aracın benzin değerleri yüksek denildi(bu arada benzinde çalışimada hiç sorun yoktu) araç peugeot 407 idi peugeot servisine götrdm kayseride servis aracın benzin değerlerinin normal olduğunu söyledi.yinede buji buji kabloları bobinler değişti ancak yine düzelmedi.boğaz kelebeği dediler oda değişti yine düzelmedi.tekrar montajı yapan yere geldim ama yine yüzümüze bakan yok.tekrar eve dönüp genel merkezi aradım montaj yapan bayiyi şikayet ettim enjektör değişecek bayiye aynen böyle söyleyin dediler.montaj yapan yere gidip aynını tekrarladım,kavga gürültü enjektörü değiştiler ve araç yine düzelmedi.konyaya fabrikaya gel çözelim dediler ama kesin bişeyde yok gidince çözülmeyedebilecek ayrıca vakitte yoktu bıktırdı beni sattım arabayı.yani yaşadığım sorunların ardı arkası yoktu... umarım sen yaşamazsın..
bir volkswagen aşkııııı

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2010, 00:31:10 »
valla kardeş. arkadaşlar güzel söylemiş bi tanıdığım var.. 15 e aldı 98 golf comfort ben 16250 ye aldım. gel görki o kadar çok şey değiştirdiki yaptığı masrafla benim arabanın fiyatını geçti. yani diyeceğim bunlar şans  ve gönül işi.. gönlüne kurt düşürme keyfine bak.. sakınan göze çöp batarmış. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
:tamamdir ucuz etin yahnisi.
Arkadaşımda 21000verdi hatta 2000 model basic aldı. deri döşeme 16jant takılmış. Ama 1sene oldu sanayi yüzü görmedi. İyi ki fazla vermişim diyor. Bende başta çok verdin ederi 17-18000diyordum. Araba çok albenili kafasıda rahat  yeter
« Son Düzenleme: 30 Mart 2010, 00:32:35 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2010, 11:39:59 »
yani dostum ben paraya sıkısmassam değil golf 4 e doğana bile atiker takmam. 21000 lira vermişsin ne guzel araba almışsın neden bin lira masraftan kacınırsın. LPG olayını hiç sevmem artık alırsam dizel alırım ama şöle söylüyeyim 131 aracımızda tartarini lpg vardı herkes sorun yaşarken bizim araba benzinliden farksız giderdi sonra bir spring aldık lpg takmadan önce saat gibi çalışan arabaya yerli lpg taktırdık araba yalan oldu hiç masraf acmayan araba delirtti satmak zorunda kaldık. İnşallah sen sorun yaşamazsın kardeşim. Araban da güzel sırf lpg yüzünden soğuma aracından.

Çevrimdışı serhat_74

• vw bora
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 30 Mart 2010, 12:30:19 »
bu atiker marka lpgnin eksileri nedir peki bilgi verebilrmisinz??

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 30 Mart 2010, 14:22:50 »
bu atiker marka lpgnin eksileri nedir peki bilgi verebilrmisinz??

en başta beyni olmak üzere bütün aksamı sıkıntı, atiker alıp memnun kalmayıp lovato, brc beyni taktıranlarda gördüm ama pek randıman alamadılar.Alt devirlerde tekleme ve silkeleme, yuksek devirlerde de daha redline a gelmeden gaz kesmesi yapıyor.

Lpg zaten baştan sona sıkıntı, ama benzinin litresi de nerdeyse bir kişilik öğle yemeği parası.Bekara karı boşamak kolay diyebilirsiniz ama vermişken biraz daha fazla verip iyi bi marka ile sıkıntıyı en aza indirmek lazım diyorum ben.Loto tuttursam cayenne, x5 falan değil, hybrid araba alırım vallahi

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 30 Mart 2010, 16:04:35 »
beyler dizel olacak araba dediğin. neymiş efendim cok ses yapıomus yapsın ne olacak. az yaksında bu devirde baska bişey lazım değil. yenı nesıl dizeller zaten hem benzinliden daha performasnlı hemde bayagı sessiz. Fiyat farkı da cok haklısınız ama satarkende aynı paraya cıkarmıyorsunuz dizeli. musterside cok oluyor sonra.

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 30 Mart 2010, 22:15:29 »
allah o yaşadığım sorunları kimseye yaşatmaz umarım...
bir volkswagen aşkııııı

Çevrimdışı ERTUGRUL74

• PARA VARSA YANCUKTA OYNARSIN ...... LA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 30 Mart 2010, 22:40:40 »
FENA DEĞİL HAYIRLI OLSUN
<a href="ResimKoy.Net - Resim Upload Resim Yükle Sitene Resim Koy