-benzinde ne yakıyor?km fazla yapıyormusun?yaklaşık %40 tasarruf sağlıyor kardamısın hesapla derim. ama illaki çekişte fark edyor %40 gibi. ben atikerden memnunum tabii işçilik yani montaj çok önemli. en son 990 tl idi. başka markaya fazladan vermen anlamsız.
ben simit taktırmadım istetme ortada kalıyor diye. sol tarafa 40 lt lik taktırdım kampanya devam ediyormuş hala 990 10 taksit. gözün ibredeyse taktır rahat rahat gez. ama iyi hesapla senede 15000 km nin üstüne çıkıyorsan bir yılda amorti
vallahi bnde doğan vardı cigerini sökerdim hiç yakıt düşünmezdim şimdi gözüm hep bilgisayarda gaza basmaya korkuyorum simit olayıda doğanda da simit vardı bagaj zaten küçük iyice ufalıyo simit daha iyi bence stepenyi at ev dursun uzun yolda at bagaja yapcak bişey yok
acaba şehir içi bu havalarda benzin tüketimi ne? fabrika 10,5 felan diyor ama yaşına göre bence 11-12 lt yi buluyor şehir içi kastım. buda km ye 450 kuruş demek ben şehir içi bu şartlarda ve agresif kullanımda 240 kuruş yakıyorum
istanbul şehir içi 100kmde yakıt tüketimim 7.6 litre....yani 28.5 TL ediyor... kmde 0.285 tüketimim var...arabayı devirli kullanırımsenin araç 350krş yakıyorsa...şehir içi yakıt tüketiminiz 100kmde 9.3 litre... neredeyse bmw mercedes kadar yakıyor (yakıt fiyatı 3.750TL hesapladım)bu arada araç ne? polo golf manuel ?golf