Merhaba Arkadaşlar.
Siteye yeni üye oldum ve yeni bir Golf V im var
Aracımı lastiklerini ve jantlarını değiştirip teslim aldım. 16 İnch jant ve lastik..
Aracımın yan derbe çıtalarını, aynalarını aldığım yere boyatacağım. Aslında satınalırken boyanacaktı ama param yetmedi
Bunun yanı sıra sis farları ve park sensörleri de taktırtacağım...
Asıl istediğim ise, profesyonelce yapılmış, kesinlikle Volkswagenin destekleyebileceği ve Kaskoya dahil edebileceğim bir Body Kit ve diğer değişimler. ( Amortisör, Yay, ekzos, vs )
İstediğim şartlarda olabilmesi için sanırım ABT Kit olmalı...
Bu cumatesi günü aracı aldığım yere gidip, aracı alma süresinde arkadaş olduğum satıcı ile görüşeceğim.
ABT hakkında yaptığım araştırmalardan sonra, ABT nin sadece Body Kit değil, aynı zamanda diğer istemiş olduğum Amortisör, Yay vs uygulamalarını da gerçekleştiriyormuş.
Daha önce hiç bu işlere girişmediğim için hem teknik hem de genel olarak çok fazla bilgi sahibi değilim. Sadece görmek ve biraz okumakla yetindim.
ABT kitler oldukça pahalı gibi geldi bana. VW sitesinde 3800 + KDV. Ki buna Lastik ve Jant dahil değil...
Garanti kapsamından çıkartmayacak, Kasko ile problem yaşamayacağım ve yaptırdıktan sonra, yaptırdıklarımla ilgili teknik problemler yaşamayacağım ABT den farklı önerileriniz var mı?
Ya da hiç başka alternatifler için kasmadan, direk ABT ile mi ilgileneyim.
( Senet ile taksit yapsalar hiç de fena olmaz
Bu konulardaki bilgilerinizi ve fikirlerinizi rica edebilir miyim?
Teşekkür ederim.