Gönderen Konu: Uzaktan Kumanda Alarm Hangi Marka Kaliteli...  (Okunma sayısı 6184 defa)

Çevrimdışı acn10

• Profili Görüntüle
Uzaktan Kumanda Alarm Hangi Marka Kaliteli...
« : 26 Mart 2010, 22:46:00 »
Değerli arkadaşlar selamlar hepinize uğraşlarınızda başarılar dilerim.Ben aracıma Uzaktan Kumandalı alarm taktırmak istiyorum.Bu işlemden sonra ise  aracıma ilave uzaktan kumandalı ve sustalı anahtar alarak Anahtarı aracıma kodlandırdıktan sonra sorunsuz şekilde kullanmak istiyorum....Bazen görüyorum çevremızde yağmurda fırtınada şimşek çakdığında gecenin bır vaktı ınsanları rahatsız eden alarm sistemleri var...Ben onlardan biri olmak istemiyorum.Sizlerden ricam piyasada en kalıteli markalar nelerdir acaba.....forumda  dolaştım ama pek denk gelmedi...Piyasada o kadar çok marka varki vallahi tereddüt içersınde kaldım şaşırdım...bana tavsiye edebileceğiniz alarm markaları varsa sizlerden rica ediyorum.....1 kez alayım  temizinden olsun.....Piyasa ÇİN malları ile dolu.....şimdiden teşekkürler....
ALLAH, DİN, BAYRAK, VATAN VE ATATÜRK SEVGİSİ KALPTENDİR. BU DEĞERLER SİYASET İLE ÖLÇÜLEMEZ. SİYASET ÜSTÜDÜR.TARTIŞILAMAZ…..

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
Ynt: Uzaktan Kumanda Alarm Hangi Marka Kaliteli...
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2010, 09:56:22 »
tavsiye veremicem ama bişey söylemek istiyorum
kendi alarmımı söktürürken gördüm darbe sensörü var alarma bağlı
üstündede ayar butonu çevirmeli
muhtemelen bi çok alarmdada vardır,darbe hassasiyetini ordan kendin istediğin gibi ayarlayabileceğini düşünüyorum
üstteki resim darbe sensörü
alttaki iki led li olan ise araç içersindeki hareket algılayıcı sensörlerin hassasiyetini ayarlamak için

Çevrimdışı acn10

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2010, 11:07:56 »
G_VG değerli arkadaşım önerilerin için tşk.ler genelde tüm alarmlarda var darbe sensörü bulunuyor ama benım duyumlarım ayarlar normal olduğu halde ötenler var....basit bir şey olmaması için sizlerden yardım talep ediyorum.....haa  bu alarm ıcın butçe soracak olursanız 150 ile 200 lira arası kalıtelı bır marka arıyorummmm.Hani Şu filimlerde görüyoruzya açma kapama sesleri......"cııcıııt"  ::) gibi olamlardan haniiiiii herkese ıyı günlerr.....
ALLAH, DİN, BAYRAK, VATAN VE ATATÜRK SEVGİSİ KALPTENDİR. BU DEĞERLER SİYASET İLE ÖLÇÜLEMEZ. SİYASET ÜSTÜDÜR.TARTIŞILAMAZ…..

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2010, 13:49:01 »
benim aracında kilit sorunları var alarmı sökmek zorunda kaldım
zaten baya eski bi alarm imiş
o işi halledeyim kısa zamanda bende yeni bir alarm düşünüyorum

Çevrimdışı acn10

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2010, 22:50:20 »
benim aracında kilit sorunları var alarmı sökmek zorunda kaldım
zaten baya eski bi alarm imiş
o işi halledeyim kısa zamanda bende yeni bir alarm düşünüyorum

Hangı markadamn alacaksan haberım olsun kardeş bende ona göre karar vereyım görüşelim......Antalya'dan sevgiler....

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2010, 09:52:09 »
bende sen bana haber verirsin diye düşünmüştüm  :D

Çevrimdışı acn10

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2010, 23:31:37 »
G_VG değerli kardeşim ben alarm markasında kararımı verdım....CENMAX 922 alacam fiatınıda kampanyada su an 240 lira ama 180 liraya takıyorlar.Sana Link verıyorum lütfen incele sağlıcakla kal....

CenmaX