Uzun zamandır istanbul da yağmur yağmadığından mevladan rahmet bekliyorduk. Çok şükür güzel de yağdı inşallah devamı da gelir. Yağmur la beraber oluşan su birikintilerinden birine girdim. 100m sonra aracım giderken stop etti. Başka bir su birikintisinin içinde kalakaldım. Araçtan iner inmez sağolsun diğer söför arkadaşlar beni yıkadı
.
Motordan pek anlamıyorum ateşleme kablosunun geldiği kutunun kablolarını söktüm ve bezle sildim zorlada olsa aracımı çalıştırıp yoluma devam ettim. Akşam işten gelirken bu sefer kuru yolda aynı şekilde stop etti. Bir yere çekip aynı işlemleri tekrar yaptım bu sefer yemedi. VW Tamaş'ın 50m yanında kalakaldım. Hemen servise gidip söyledim ne nöbetçi ustaları var ne acil servis aracı. Çekelim buraya dediler yarın sabah bakarız diye çekme parası 45ytl+KDV istediler
. Ya düşmeyecen böylelerinin eline daha 15 gün önce triger, devirdaim değiştirdiğim yer bana bunu reva gördü. Tam anlatamayabilirim ama motorun yanında 5 tane kablonun motora bağlandığı sanırım bujilere elektriği dağıtan bir alet, onu söküp temizleyip taktım. Sonunda araba çalıştı. Eve gidene kadar iki defa daha stop etti aynı şekilde zor çalıştı. Allah'tan o yamyamların elinde kalmadım. Sorunun ne olabileceği hakkında bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum. Aracıma 15 gün önce lpg taktırdım ondan da şüpheliyim. İyi bir usta varsa bundan anlayacak ve gönül rahatlığıyla gidebileceğim yazarsanız çok iyi olur. Kazasız, belasız, arızasız günler diliyorum hepinize.