Arkadaşlar benim polo var ama şunu söyleyeyim arasında % 100 fark olmaz.Benim araç 75 Bg Hb 1.6 Polo.22.5 lt ile 300-330 km uzun yol yapıyor hız 95-100.Hadi golf de aynı yolu 280-310 yapsın.Ama bu araçlar 110 u geçti mi kuduruyor.Bu yüzden bence 180-190 o yakıt az bile bence.33 lt ile Polo'da 450 Km giderse golf de hadi 420 gitsin ama bence tamamen hızdan.Kimse hızlı gidene yolunu kısaltmıyor.Lütfen sadece kendimizin değil çarpabileceğimiz diğer araçlardaki insanların da hayatını düşünün ve hız yapmayın.Zira bütün otoriteler 120 Km/s hızda hiçbir otomobilin güvenli olmadığını kabul ediyorlar.1.5 yıl olce 90 km hızla efendi efendi yolumuzda giderken bir anda neye uğradığımızı şaşırdık ve sonradan bir audinin 180 km hızla arka sol köşeden bindirdiğini öğrendik.Araçta hamile eşim,babam ve ben vardık.Çok şükür dördümüze de(Kızım annesinin karnında güvendeydi
)hiçbirşey olmadı ama travmasını ben 2,5 ayda atabildim.Lütfen trafik kurallarına uyalım.Bu forumda herhalde %90 ımızın eşi,çocuğu veya bekleyen anası babası vardır.Kİmseye ne evlat acısı ne anne baba acısı yaşatmayalım.Doğrucu memet değilim ama çeken bilir.Saygılarımla.
Lütfen trafik teröristi olmayalım.Sözüm bundan sonrası için.