Toplam Oy Verenler: 37
Fiyat önemli değil sen bunu bana ver diyen bir deli sürekli istiyo aracı, bir başkası 99 dizel golfuyla takas istiyo bir yıldır, vs vs Nasıl satayım gıcır gıcır tornado kırmızı
selam arkadaslar...yaklasık 7 ay once golfüme tartarını marka lpg taktırdım ilk bır hafta ayar problemı yasadım ama sonrasında arabam lpg demı yoksa benzındemı gıdıyor anlayamaz oldum..superdı yanı..ama son bır aydır aracda hafif tıtreme ve 2.vıtes dusuk devırde gaz yememe sorunu basladı.22000 km yol yapmıstım bu sure zarfında.ne filtre değiştirdım nede bakım yaptım ve sureklı bılınen markadan katkılı gaz kullandım.(kımseyı ya da fırmayı tohmet altında bırakmamak ıcın marka ısmı yazmıyorum) bugun servıse gıttım filtrelerı soktuler ve gorduğum manzara benı dehşete düşürdü....sanki filtreyi yağın içine batırıp çıkarmışlar gibi...inanamadım..ustamda sitem etti..hem 10000 km de gitmediğim için hem de katkılı kullandığım için...şimdi katkısız kullanmaya başladım po gaz aldım ve 10000 km sonra söktürecem filtreyi tekrar bakıcam...gördüklerimi sizinlede paylaşacam arkadaşlar..kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim hepinize...
benzinden tüpe geçerken bende de silkeleme oluyor.Bunun sebebi filterinden mi kaynaklanıyor?
en son yakıt durumunu bildiriyorum arkadaşlar....25,310 lt *1,891=47,86 320 km yani km ye tl olarak 0,149 kr yakıyor lt hesabı olarak ta 100 km de 7,9 lt..bence harika..bu kullandığım 3. depo katkısız olarak..