Aramıza hoş geldin işte Şanslı Mk1 virüsü kapmış birisi daha aramıza tekrardan hoş geldin bende Bursa'dayım ve senin karşı tarafında Ertuğrulkentteyim 10-15 dk mesafeliyiz senle Golf Mk1 GT Cabriom var GT dedim çünkü EG GTI'dan karb. çevirme ama en kısa zamanda tekrardan k-jet sisteme çeviricem o konuda sıkıntnız olmasın bende lise okuyorum Elektrik-Elektronik Görüntü ve Ses Sistemleri Bursa'ya yakında 1 Mk1 Cabrio daha gelicek ama 1989 model 1.8 DX GTI ve LPG'li olucak ne yazıkki araç şu anda restoda lacivert istersen bir ara buluşup tanışırız hem benim cabrioyu görürsün hemde restodaki cabrioyu gösteririm sana
eyvallah hoşbulduk (: senin cabrio'yu görmüş olma ihtimalim yüksek ama tam hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim, küçük sanayide olsun, izmir yolunda olsun, kampüste olsun gördüm cabriolar ama ne rengi aklımda ne plakası. memnun olurum bu arada tanışmaktan. derslerden müsait olduğun bir vakit buluşuruz, görürüm cabriolarını (:
Özelliklede k.sanayide görme ihtimalin yüksektir genelde oralardayım arkadaşlar falan onların yanındayım genelde bu arada cabriolarını derken yanlış anladın heralde bende sadece 1 tane cabrio var 1 tanede VW Hurdacısı bi abimde var Şu anda nete nerden giriosun ?
hoşgeldin patron, cedric'i verelim, ikimizin de işi görülsün... virüslüsün şaka maka, zor atlatırsın benden söylemesi, ama doğru yerdesin...ilgilenirsen ilan no:19683382 sahibindende