Gönderen Konu: trendline vs comfortline  (Okunma sayısı 34847 defa)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
trendline vs comfortline
« : 31 Mart 2010, 22:40:04 »
Merhabalar,

comfortline ile trendline arasındaki fiyatı merak ediyorum.
Mesela 2001 model 140bin km orjinal birkaç lokal boyalı bir trendline ile 2001 model 140bin km orjinal bir kaç lokal boyalı comfortline arasındaki fiyat farkı ne kadardır.

Selamlar.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
Ynt: trendline vs comfortline
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2010, 23:47:53 »
donanım özellikleri bölümünde yazıyor. donanım farkı var sadece. motor aynı kasa aynı. comfort un üstünlüklerinden bazıları ; .alaşımlı jant, digital klima, kadife döşeme, 4 hoparlör vb diye gidiyor işte
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2010, 00:29:35 »
Sorum yanlış anlaşıldı galiba. Donanım farkı ne kadar demedim. Fiyat farkı ne kadar diye sormak istedim.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2010, 01:25:11 »
pardon. o konuda fikrim yok
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2010, 09:47:32 »
kardeş 2001 golf trendline model yılı hariç tüm özellikler 1998 comfortumla nerdeyse aynı ki kadife koltuk, 4 airbagle fark bile atmaktayım sanırım. dolayısıyla bence en az 2500n tl fark etmeli
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2010, 09:48:27 Gönderen: redbarons »

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2010, 13:37:44 »
en az 2000 2500 tl fark etmeli..
bir volkswagen aşkııııı

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #6 : 01 Nisan 2010, 21:36:48 »
    bende trendline var 2000 model. motor ve kasa aynı. analog klima,4 hava yastığı, ABS, 8 hoparlör(4 bas+4 tiz philips), 4 cam otomatik, dikiz aynası otomatik ve ısıtmalı, merkezi kilit, güneşliklerde lambalar felan,..
    comfortta artı olarak, kadife döşeme, 15 alaşım jant, kararan dikiz aynası ve kolçak var. 2001 ve sonrasında da yol bilgisayarı var. memleketimde 1000 tl civarı oynuyor. ama rize tarafında 1500tl civarı

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2010, 21:58:20 »
Ben daha önce kullanmadığımdan bu arabamı alana kadar(2001 comf) bunlara fark vermeye gerek yok diyodum ama yanılmışım: yağmur sensörünü Tarsus'ta gökyüzü yarılmış gibi bir yağmura yakalandığımda gördüm, o anı anlatamam, sensör, camı temiz tutacam diye delirmiş gibi yağmurun hızıyla yarışıyodu, standart hızlı silecek orada yetmezdi ; kararan dikiz aynası gece sürüşlerinde arkadan gelenden hiç rahatsız olmamanızı sağlıyo, gerekli; digital klima harika bişey, dışarı kaç derece olursa olsun siz içeriyi istediğiniz ısıda tutabiliyosunuz, inanılmaz bir konfor bence..Bu kadar konfor için de 1500  fark ta verilir 2000 de :)

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2010, 23:11:43 »
    bana diyorsanız şayet ben gereksiz demedim, sadece farkları saydım. bende zamanında temiz comfort bulsam alırdım. temiz buldum diye bunu aldım. sonradan kolçak ve jant taktırdım. benim için eksik olanları tamamlamaya çalışıyorum  :tamamdir

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Nisan 2010, 13:29:05 »
Kararan dikiz aynası gerçekten önenmli bir özellik. Bazı uzun kullanan kendini bilmezler ve çakma xenon far kullananlara karşı bayağı rahatlık sağlıyor. 150 liraya bu özelliğe sahip olmak mümkün. Kolçak ta 60-70 liraya yaptırılıyor  Ama yol bilgisayarı ve digital klima maalesef bu özellikleri yaptıramayız.

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 02 Nisan 2010, 13:35:59 »
Kararan dikiz aynası gerçekten önenmli bir özellik. Bazı uzun kullanan kendini bilmezler ve çakma xenon far kullananlara karşı bayağı rahatlık sağlıyor. 150 liraya bu özelliğe sahip olmak mümkün. Kolçak ta 60-70 liraya yaptırılıyor  Ama yol bilgisayarı ve digital klima maalesef bu özellikleri yaptıramayız.

dijital klima tamam güzel bişi ama ben analogtan yanayım. klimanın parçaları çok pahalı.. birde işin içine elektronik girdimi hepten uçuyor fiyatlar. analog olsun benim olsun :)) hemide buz gibi yapıyor benimki.

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 02 Nisan 2010, 20:13:58 »
kararan dikiz aynanın fiyatı yaklaşık 500 lira
yağmur sensörünün oraya montaj oluyor, birde yağmur sensörü masrafı çıkar
tabi oraya bir tesisat çekilmesi de gerekiyor.
para olduktan sonra digital klima da takılır, yol bilgisayarıda.

ama bunlar sonradan takılmaya değer mi orası tartışılır.
pahalı parçalar bunlar

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 02 Nisan 2010, 20:18:39 »
Zaten bu hassas donanımları üretim sırasında taktılarsa sorun çıkmıyo, sonradan takılanlarda genellikle bir şekilde sorun yaşanıyo.

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 02 Nisan 2010, 20:20:27 »
    bana diyorsanız şayet ben gereksiz demedim, sadece farkları saydım. bende zamanında temiz comfort bulsam alırdım. temiz buldum diye bunu aldım. sonradan kolçak ve jant taktırdım. benim için eksik olanları tamamlamaya çalışıyorum  :tamamdir
Bu arada sözlerim sana değildi, yanlış anlama genel değerlendirme sadece :)