Yaklaşık 3 yıldır bende olan aracımı otomobil
sporları tutkum için satıyorum. Aracı satıp, bir antrenman ve tırmanma aracı hazırlayacağım.
Araç 93 model; 2 litre, sıralı 4 silindir, 8 sübap, DOHC motora sahiptir. Arkadan itişlidir.
Araçta değişen yok (renk solması sebebiyle değiştirdiğim far, sinyal ve stoplar hariç), birkaç parçada boya var, onun dışındaki kısımlarda fabrikasının attığı boya duruyor.
Araç aslen çok bin kilometrededir fakat motor komple sıfırlandıktan sonra yaklaşık 10.000 km oldu. Araçta kullanılan her parça ya orijinaldir ya da Avrupa yan sanayidir, dandik parça yoktur... Aracın orijinal
kitapçığı mevcuttur.
Araçta Tartarini sıralı LPG sistemi vardır, sistemi ben taktırmıştım ancak uzun yol dışında lpg'de kullanmam, zaten bir anlık sinirle taktırmıştım. Lpg sistemi sorunsuzdur.
Klima, 4 teker disk fren, elektrikli sunroof, direksiyon yükseklik ayarı, 6 fonksiyonlu sürücü koltuğu ayarı, 4 cam elektrikli, elektrikli aynalar mevcut.
Yazan tüm fonsiyonları aktiftir, yalnızca ABS arızalandığı için iptal ettim (abs benim işime yaramıyor), tek bir parça alarak tekrar ABS'li hale getirebilirsiniz, tüm parçalarını araçla birlikte vereceğim. 2010`un sonuna kadar muayenesi var, ilk başlarda işi sıkı tutarlarken TUV muayenesinden geçmişti araç, şimdi çok rahat geçer. Hız, konfor ve güvenlik isteyenler değelendirebilir. Yanında 1 takım 14 jant-lastik ve aracın yedek parçaları da hediye edilecektir.
Fiyat: 8.750 TL göründüğü haliyle...
bu da ilan linki
http://www.sahibinden.com/93_model_ford_sierra_ghia-79WQQaXQQ12496692WQQpXQQdisplayitem