Gönderen Konu: Arabamda birşey daha keşvettim  (Okunma sayısı 17692 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Arabamda birşey daha keşvettim
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2010, 13:48:56 »
O benim mk1 dede var sen çok geç kalmışın hocam bunları keşfetmekte :)
Orjinal direksiyonu taktım ama baktım benimkisinde öyle bişey olmuyo   :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2010, 18:40:40 »
91 model  mkII  dede  vardı lambalar  kapalıyken sinyali  hangi  yöne  yaktıysayınız  o farın yanması 

şimdi  98  sportline var  ama  cam işini  çözemedim  anahtarı kapıya  taktığımızda  ne yapmamız  gerekiyor
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı cave_man_001

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 11 Nisan 2010, 02:59:17 »
benim anladığım şu : arabayı anahtarla kilitlerseniz camlarda beraberinde kapanır
ama bundan bahsedildiğinden tam olarak emin değilim  :D

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #17 : 11 Nisan 2010, 10:49:34 »
Camlarla ilgili demek istediğim şu; arabanızı anahtar ile kilitlediğinizde anahtarı açma yönüne çevirip belli bir süre tutarsanız otomatik olan bütün camlarınız aynı anda aralık kalacak kadar aşağıya inebiliyor aynı şekilde kapama yönüne çevirili tutarsanız camlar klapanıyor. havalansın diye yani:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 13 Nisan 2010, 19:33:24 »
Camlarla ilgili demek istediğim şu; arabanızı anahtar ile kilitlediğinizde anahtarı açma yönüne çevirip belli bir süre tutarsanız otomatik olan bütün camlarınız aynı anda aralık kalacak kadar aşağıya inebiliyor aynı şekilde kapama yönüne çevirili tutarsanız camlar klapanıyor. havalansın diye yani:)
Heh bu ok daha güzel bir anlatım oldu şimdi daha iyi anladım vaybe  VW 'e bak hava alsın diye camlarıindiriyo  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı infinity3455

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2010, 23:37:14 »
htmetin  teşekkür  ederiz  paylaşımın  için     bieln arkadaşlarda  biliyoruz  diye  yazmasına  gerek  yok  burada  fikir  ve  bilgi  alışverişi  yapıyoruuz     bende  bilmiyodum  bak   benim  bildiklerimide  başka  arakadaşlar  bilmeyebilir  bu   normal  bir  şeyyy 

paylaşım  için  tekrardan tş  ederizzzz

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 27 Temmuz 2010, 09:56:03 »
Yeni birşey daha keşvettim:) sinyal lambalarınızdan hangi tarafta arıza var ise (örneğin lamba patlamıştır soketi çıkmıştı felan) o tarafın sinyali içeridende dışarıdanda normal aralıklardan daha seri aralıklarla yanıp sönerek sizi uyarıyor.
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı matomexi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 27 Temmuz 2010, 10:40:18 »
Kumandalı orjinal anahtara sahip olanlarda açma tuşuna belli bir süre basılı tutarlarsa camların tamamen açıldığını tam tersi durumda kapatma tuşuna uzun süreli bastığınızda da tamamen kahandığını göreceklerdir. Ekstra bir alarm sisteminin olmasına gerek yoktur bunun için.
Aracınızın kapılarından herhangi biri tam olarak kapanmamışsa kumandadan kitlediğinizde sinyaller işaret vermeyecektir. Böylece açık kalan bir kahının olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 27 Temmuz 2010, 13:39:08 »
Yeni birşey daha keşvettim:) sinyal lambalarınızdan hangi tarafta arıza var ise (örneğin lamba patlamıştır soketi çıkmıştı felan) o tarafın sinyali içeridende dışarıdanda normal aralıklardan daha seri aralıklarla yanıp sönerek sizi uyarıyor.

o aracın bir özelliği değil, sinyali olan bütün araçlarda olur, çünkü sinyal rölesi 3 adet ampülü yakacak şekildedir, biri patlak olunca daha hızlı yanıp söner, ikisi patlak olunca daha da hızlı yanıp söner, malesef ki golf ya da VW'ye ait bir özellik değil, fiat bis'te bile bu böyledir.

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 27 Temmuz 2010, 16:59:34 »
o aracın bir özelliği değil, sinyali olan bütün araçlarda olur, çünkü sinyal rölesi 3 adet ampülü yakacak şekildedir, biri patlak olunca daha hızlı yanıp söner, ikisi patlak olunca daha da hızlı yanıp söner, malesef ki golf ya da VW'ye ait bir özellik değil, fiat bis'te bile bu böyledir.

Golf 3'e özel bildiğin bir özellik paylaş o zaman?

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #24 : 27 Temmuz 2010, 17:06:46 »
  valla ben herhangi bir arabada böyle bir özelliğin olduğunu bilmiyordum :D  paylaşım için sağol metin  ;D ;D :tamamdir
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 27 Temmuz 2010, 17:16:07 »
Golf 3'e özel bildiğin bir özellik paylaş o zaman?

hocam bozuk atmana gerek yok ki, bilgimi paylaştım sadece, ifade tarzım sana yanlış geldiyse özür dilerim :-\ Golf 3'e özel bildiğim tek özellik (golf 3 kullanmak nasip olmadığından) tasarımının bence gelmiş geçmiş en güzel Golf olmasıdır.

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 27 Temmuz 2010, 17:55:18 »
hocam bozuk atmana gerek yok ki, bilgimi paylaştım sadece, ifade tarzım sana yanlış geldiyse özür dilerim :-\ Golf 3'e özel bildiğim tek özellik (golf 3 kullanmak nasip olmadığından) tasarımının bence gelmiş geçmiş en güzel Golf olmasıdır.

Ben bozuk attığını zannettmiyorum  ;) sadece yazışarak iletişim kurduğumuz için böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor ve boşyere büyüyor bu yüzden smiley kullanmak faydalı olur düşüncesindeyim  :)
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 27 Temmuz 2010, 17:56:58 »
Ben bozuk attığını zannettmiyorum  ;) sadece yazışarak iletişim kurduğumuz için böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor ve boşyere büyüyor bu yüzden smiley kullanmak faydalı olur düşüncesindeyim  :)

gülümseyin , 333, peynir :D :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)