Valla kimseye bozuk attığım yok ben de yanlış anlaşılmak istemem. Sadece biraz sitenkarım ve Bu site ile alakalı bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum; Ben aynı zamanda Bir motorsiklet kullanıcısı ve tutkunuyum. Arabam benim için ne kadar değerli ise motorsikletimde aynı şekilde değerlidir. ve ben Motorsikletim için doğru olan ne ise güzel olan ne ise onu yapmak için uğraşırım, bunun için Bir motorsiklet forumuna üyeyim ve oradaki Yardımseverlik ve alçak gönüllülük gerçekten insanı şaşırtır niteliktedir.. Herhangi bir üyenin herhangi bir motorsikleti ile alakalı bir sorun arıza vb. durumlarda bütün site seferber olur.. Parçamı gerekti, en kaliteli ve en ucuz adrese yönlendirilir. Parçayı takamadımı, başka bir arkadaş benzin masrafı zaman gibi değerleri bir kenara iterek sırf arkadaşın sorunun çözülmesi için marşına basar yanına gider ve sorununu halleder.. Halbuki o arkadaş babasının oğlu değildir yapma zorunluluğu yoktur. Ama yapar, yardım eder..
Bu sitede de böyle arkadaşlar var. biliyorum ve takip ediyorum. Ama gerçekten VWTR.NET nimetlerinden faydalanırken farkında olmadan asalak durumuna düşmeyelim istiyorum.. Daha çok katılımcı olalım bildiklerimizi paylaşalım. Resimlerle videolarla birbirimize yardımcı olalım. Çünkü bizim arabalarız 0. km araçlar değil bizlerde çok zengin insanlar değiliz. Bazı bilgilere ihtiyacımız var bunları birbirimizden saklarsak hiçbiryere varamayız..
hocam haklısın, benim tarzımdan kaynaklanmış olabilir, ben bildiğimi paylaşmaya çalışıyordum sadece, sürç-i lisan ettiysem affola, ama değinmek istediğim başka bir konu var, motosiklet kullanıcıları arasındaki bahsettiğin dayanışmayı motosiklet ortamı dışında malesef ki bulamazsın, azınlık birbiriyle kenetlenir ve dağınık duran kalabalıktan çok daha büyük, güçlü durur, bu böyledir. Ama şunu içtenlikle söyleyebilirim ki otomobil forumları arasında birbirine en kenetlenmiş forum burasıdır, başka forum tecrübelerim de var, ona dayanarak söylüyorum bunu. Malesef ki burada bile o bahsettiğin motosiklet forumundaki dayanışmayı site bazında bulman güç, çünkü bahsettiğim gibi motosiklet kullanıcıları otomobil kullanıcılarına nazaran azınlık, küçümsemek amacıyla söylemiyorum bunu yanlış anlama ve Türkiye şartlarında motosiklet kullananların birbirleriyle dayanışmasının had safhada olması gerekir çünkü malesef ki ülkemiz motosikletli gördüğünde sıkıştırır, yol vermez, motosikletin de kendi altındaki otomobille aynı haklara sahip olduğunu bilmez, bilmek istemez. Benim şahsi önerim bu forumu motosiklet forumlarıyla değil diğer otomobil forumlarıyla kıyaslaman olacaktır. O zaman göreceksin ki burası gerçekten birbiriyle kenetlenmiş bir forumdur.