Sen şu Amerikan Scirocco nun sahibi misin?
Her şeyini söyleyeyim abi,
1. Ben yaptırmaya değmez diye düşündüm ve yenisini aldım. Ancak parası bol olan hastası veya tamirci tanıdığı olan hastasına al derim.
2. 09.03.2007 tarihinde muayenesi bitti.
3. Motoru zayıf, yağ yakıyo. Debriyajıda görüyosun resimlerden. Motor gövdesine olan bağlantı kulakları koptu, döküm kaynağı lazım.
5. Çürüğü çok. Komple soyulup bi güzel elden geçmesi lazım.
6. Bursa'da iken bu araba Rally cross yarışlarında 2 şampiyonluğu varmış. Sol kapıdan kazası varmış galiba, su giriyo oradan arabaya ...
7. Araba yürümüyor, debriyajını burada yaparsan daha ucuza gelir, fakat buradada sağlam tamirci var mı bilmiyorum...
8. 475-500 TL arası bi vergi borcu var, Ben 1000tl istiyorum, vergi borcunuda ödeyince bana 500-525tl para kalacak.
Fakat bunlara rağmen, bugüne kadar bu arabadan aldığım sürüş keyfini yeni arabam dahil hiçbir arabadan almadım. Pedalları yumuşak, vitesleri çok rahat ve direksiyonuda çok kolay dönüyodu. Yeni arabamıda onun gibidir diye düşündüm fakat hayal kırıklığına uğradım biraz...
Başka sorun olursa cevaplayabilirim. Ötv yi bekliyorum zaten bende, yoksa çoktan hurdacıya vermiştim...