Gönderen Konu: Otomatik şanzıman yağ soğutucu sorunu  (Okunma sayısı 10885 defa)

Çevrimdışı cetesk

• Profili Görüntüle
Otomatik şanzıman yağ soğutucu sorunu
« : 07 Nisan 2010, 19:57:23 »
 Arkadaşlar Golf 4 comf.otomatik aracım yolda  hararet yaptı. sağa çektim baktım su olması gereken yerde. Biraz bekledikten sonra kapağı açtım. Su doldurduğumuz yerden köpüğümsü bej renkte bir sıvı akıyor. Allahtan tamirciye yakın yerde arıza oldu. Usta baktı otomatik şanzımanın yağ soğutucusu arıza yapmış yağı su sistemine vermiş dedi yağı. Golf4 parçalarında  kampanya varmış 350 tl.yağ soğutucu  9 litre şanzıman yağı :170 tl 80 tl işçilik=600 tl istiyor. Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini acil bekliyorum. Sizin fikirlerinize göre yap diyeceğim ustaya sabah.

Çevrimdışı 1sea

• tüm dostlara slm
    • Profili Görüntüle
Ynt: Otomatik şanzıman yağ soğutucu sorunu
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2010, 00:57:45 »
arkadaşim servise git malum otomatikler pahallı öyle rasgele yere yaptırma garantili olsun onun filitreside değiecek yağlar pahallı sanırım lit 26tl minimum birde devirdaimi  bozmuşşsa aynısı olur o zaman sorun artar  sıcaklık 130 gelmişse masrafın 3000 tl bulur aynısın 3 ay önce ben yaptırdım şimdi servisden başka yere arabamı kapısını bile açtırmam.ilkokul mezunu adama ver elektronık arabayı çekiçle keserle tamir ediyorlar ne aletleri var sokme nede takmaya hepsinin anahtarı ayrı vw sağda solda sokulmesin diye önlem almiş ben kapi kilitini sökmem için 3 takım deişik anahtar takımı aldım.
 8) yağ soutucuda okadar pahallı değil servise bi sor yan sanayi falan takdirma 3 gun sonra yıne bozuluyor.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2010, 00:59:07 Gönderen: 1sea »
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ HASAP ETMEZ

Çevrimdışı cetesk

• Profili Görüntüle
Ynt: Otomatik şanzıman yağ soğutucu sorunu
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2010, 15:52:01 »
Orjinal şanzıman yağ soğutucu orjinal motor yağ soğutucu ve radyatör değiştirdim. Şanzıman yağı ve motor yağı değiştirildi. 650 tl masraf tuttu. Şanzıman yağını da makineyle dolduruyorlar. Servise gitmedim.Parçalarda kampanya varmış.