Gönderen Konu: Golf MkIV GTI 1.8T  (Okunma sayısı 400776 defa)

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
orjinallerde olurdu olmaya ama
dediğim gibi ayak kısımlarını yapmamış, tamponun ofsetleri biraz traşlandığından yuvalar geniş kalıo, o işe bende uyuz oluom

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
elif tuningdekide güzelmiş ama orjin ile aynı desende olan ızgaralarda var biraz araştırırsan bulabilirsin

Çevrimdışı GHOST

• Ömrümü yedin osman...
    • Profili Görüntüle
orjinallerde olurdu olmaya ama
dediğim gibi ayak kısımlarını yapmamış, tamponun ofsetleri biraz traşlandığından yuvalar geniş kalıo, o işe bende uyuz oluom
Ayaktan değil abi kalıbı alırken kullanılan şablonun et kalınlığından oluyor.yoksa olur 2-3 mm boş kalıyor büyük kalıyor yuva dedi levent.

elif tuningdekide güzelmiş ama orjin ile aynı desende olan ızgaralarda var biraz araştırırsan bulabilirsin
Yok yok elifteki çok güzel kardeşim resimlerini çekmiş dün,biraz daha araştırmaya vaktim yok.Kısmetse bugün gelicek çünkü tampon.akşam evde ızgaraları takacağım.cteside kapatıcaz Allah kısmet ederse artık.Çok yağmurlu buralar.Hava muhalefetinden kargo aksamaz inşallah.

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
Ayaktan değil abi kalıbı alırken kullanılan şablonun et kalınlığından oluyor.yoksa olur 2-3 mm boş kalıyor büyük kalıyor yuva dedi levent.
Yok yok elifteki çok güzel kardeşim resimlerini çekmiş dün,biraz daha araştırmaya vaktim yok.Kısmetse bugün gelicek çünkü tampon.akşam evde ızgaraları takacağım.cteside kapatıcaz Allah kısmet ederse artık.Çok yağmurlu buralar.Hava muhalefetinden kargo aksamaz inşallah.
kalıbı alınan tamponuda bizzat gördüm, oem tampon üzerindeki ızgaralarıda oem, ama levent deliklerin iç kenarlarıyla uğraşmak istmemiş sanırım :) nette ön arka satılık set var mesela oda fiber ama onda bahsedilen kısımlar mevcut.

Çevrimdışı GHOST

• Ömrümü yedin osman...
    • Profili Görüntüle
Hain levent :) alt bağlantı noktalarının olmaması acaip işime gelicek die düşünüyorum ya.. kargom bugün gelemiyor gecikme oldu kargoda.yarın bende kısmetse..Ben mkiv ve vortexde abs yada fiber tampon alıp oem kullanabilen hiç görmedim  ::)

Çevrimdışı barracuda

• Profili Görüntüle
agacaaan hade ben gelene kadar bitirde  pzartesi akşam gelem sana görmeye magünayı

Çevrimdışı GHOST

• Ömrümü yedin osman...
    • Profili Görüntüle
mümkün değil abitmez abi.. daha kargo dağıtım merkezindeymiş bizim burdaki şubeye öğleden sonra gelirmiş..öğleden snra napıcam sanayiye gidip... bi hfta daha sanayideyiz... bi salak kadın yüzünden  >:( >:( >:( >:(

Çevrimdışı GHOST

• Ömrümü yedin osman...
    • Profili Görüntüle
Tampon geldi super copy, ama oglen 2 gibi geldigi icin takamadik servisde cok is vardi.ptesi sokuyoruz alt dirsekleri cooler takiliyor custom krom cooler borulari yapiliyor ustune r32 tampon saplaniyor kozmetik olarakta guzel olacagini dusunuyorum..bi aksilik olmaz ise sali aksam evde makina :) yilmadan pes etmeden devam..

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Ha gayret genç.
İyi girdin altına.
Çıkar da gezelim  :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
Sabırsızlıkla bekliyoruz,hadi bakalım hayırlı işler. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı freeman

• Profili Görüntüle
dediğim gibi leventin tamponun kalıbı çok düzgün, şu ızgaralar beni soğutuyor bilmiyorum kararsız kaldım.
fotola mutlaka merakta bırakma bizi.
üzerindeki cooler boruları uymadımı?
yoksa tampona göremi boru yapılıyor?

Çevrimdışı GHOST

• Ömrümü yedin osman...
    • Profili Görüntüle
bu üzerinden aldığım arabadaki hali,ızgaraların oem ini buldum.elifuningdeki gözüktüğü gibi değilmiş orjinale çok yakın.gayet iyi..
water jet lerin yerleri yok,bilerek almamıştır onu zaten yoksa açık kalırdı 1.6 larda filan... onu ben açıcam. mis gibi olacak inşalla
Ebay kit e ısınamadım çok cnaımı sıktı dışardaki adamlarda ufak tefek işlemlerle oturmasına ragmen bizde olmadı,boruların kaynakları garipti.Ya hatalı kit geldi,yada kit aşırı uydurma çıktı..hiç ısınamadım o yüzden custom yapacağım.ezik büzük durmasın bu kadar detaylı iş yaptım cooler borularımda hoş dursun bari.
Yani hem tampona göre hem arabaya göre cooler boruları yapılıyor.En güzel yanıda tek parça olması olacak silikonsuz filan..

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Sendeki halini görmek istiyoruz artık  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı GHOST

• Ömrümü yedin osman...
    • Profili Görüntüle
Salı Allah nasip ederse Korayım.