Gönderen Konu: polo 6n 1.4 sportline stop ediyor  (Okunma sayısı 15746 defa)

Çevrimdışı photovolkan

• Profili Görüntüle
Ynt: polo 6n 1.4 sportline stop ediyor
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2010, 19:38:40 »
bugün tekrar gittim ustaya boğaz kelebeğini bilgisayarla ayarladı, boğaz kelebeğini kolay kolay değiştirmediklerini söyledi. bir daha yaparsa bizde 1 gün kalsın araç dedi. 06onur'un dediği gibi distrübütörden olabileceğini söyledi. :-\ bu arada forumu çokcana gezdim, 06onur'a teşekkür ediyorum. forumda kimin ne derdi varsa yardımcı olmuş. sağolsun.

Çevrimdışı photovolkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 22 Nisan 2010, 19:40:57 »
LPG veya benzin ayırt etmiyor, ikisindede aynı şekilde yığılarak stop ediyor.

Çevrimdışı photovolkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 30 Nisan 2010, 14:47:17 »
dün ustadan aldım kelebeği söküp temizlemişler, bir daha yaparsa disbirutoru değiştireceğiz fiyatı 150-200 dedi.

Çevrimdışı photovolkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2010, 16:49:53 »
distribütör araştırması yaptım. (bu arada nasıl yazılacağını da öğrendim:) yan sanayisi 150 tl orjinal bosch 350 tl. şimdi ne yapayım. forumda bi arkadaş tamir edildiğini de söylemiş. kararsız kaldım.

Çevrimdışı photovolkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Mayıs 2010, 23:20:30 »
aracımın 2 gün önce ateşleme bobini değişti. daha doğrusu usta plastik kelepçeyle tutturdu, bi dene dedi. hiç stop etmedi. inşallah etmez. bende kendim yazıyom kendim okuyorum galiba :) bu başlık günlük gibi oldu...

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 15 Mayıs 2010, 08:40:52 »
Ateşmele bobinini ustanın plastik kelepçe ile tutturmasına gerek yok ki. Onun vidalı yeri var...

Çevrimdışı aykutsari

• Sportline........
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2011, 15:56:44 »
Arkadaşlar bugün ender vw servise gittim. iyi ki de gitmişim. çok ilgilendiler sağolsunlar. aracımdaki hararet muşürü üst model passat muşürü çıktı, onu değiştirdik (30TL). Yağını (35TL), hava filtresini (15 TL) ve polen filtresini (10TL) degiştirdik. Birlikte egzoscuya gittik katalizörü değiştirdik (70TL). Ustalık ücreti 30 TL (Ender VW). Problem çözüldü. katalizörün içi tamamen boşalmış, egzosdan parça atıyormuş. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. ::)
katalizatörü 70 tl ye mi değiştirdiniz?
_ Rakı ile turk kahvesi arasındaki tek fark; turk kahvesinde gelecek konuşulur, rakı da mazi......
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYALI

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 19 Kasım 2011, 16:44:25 »
Anllattığınız sorun banda boğaz kelebeğiyle alakalı gibi geliyor 6n lerde kronik gibi birşey zaten boğaz kelebeyi arada temizletmekte fayda var
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2011, 16:44:40 Gönderen: ReDDeviL »
ADK

Çevrimdışı aykutsari

• Sportline........
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 24 Kasım 2011, 11:06:12 »
aldıgım sahıs bujılerı yenı değiştirdim dedi ama yıne baktırayım, bırde araba lpg veya benzın ayırt etmıyor ikisindede aynı sorunu yapıyor.
bugün konya yolunda tam gaz giderken birden gaz yememeye basladı ve stop ettı. aynı zamanda egzosda patlama oluyor.

Arkadaşım öncelikle aracınız hayırlı olsun;
gaza bastığında gaz yemiyorsa boğazı kontrol ettir yok boğazda sıkıntı yok derlerse ,aracın katalizörü tıkanmış olabilir,
katalizörü alttan çıkartıp kullanmayı denemelisin(160.000 km ömrü var diyorlar ama aracın km sarılmış olabilir)
kat iptali inanılmaz fark ediyor pololarda, ben yaptırdım şimdi sıkıntısız biniyorum
_ Rakı ile turk kahvesi arasındaki tek fark; turk kahvesinde gelecek konuşulur, rakı da mazi......
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYALI

Çevrimdışı west_55

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Ford Focus C-Max TDCİ
« Yanıtla #23 : 24 Kasım 2011, 11:58:01 »
Arkadaşım öncelikle aracınız hayırlı olsun;
gaza bastığında gaz yemiyorsa boğazı kontrol ettir yok boğazda sıkıntı yok derlerse ,aracın katalizörü tıkanmış olabilir,
katalizörü alttan çıkartıp kullanmayı denemelisin(160.000 km ömrü var diyorlar ama aracın km sarılmış olabilir)
kat iptali inanılmaz fark ediyor pololarda, ben yaptırdım şimdi sıkıntısız biniyorum

Pardon bilmediğim için soruyorum arkadaşlar. Kat iptali ne işe yarıyor?

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 25 Kasım 2011, 00:03:13 »

Pardon bilmediğim için soruyorum arkadaşlar. Kat iptali ne işe yarıyor?

Katalizör eski araçlarda dolduğundan dolayı gaz çıkışını bir nebze engelliyor. Dolayısıyla zamanla performans düşüşüne neden oluyor. Bunu iptal edince araç eski rahatlığına kavuşuyor. Sanırım yeni katalizör takılınca da aynı etkiyi yaratıyordu.

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Kasım 2011, 00:03:54 »
Katalizör eski araçlarda dolduğundan dolayı gaz çıkışını bir nebze engelliyor. Dolayısıyla zamanla performans düşüşüne neden oluyor. Bunu iptal edince araç eski rahatlığına kavuşuyor. Sanırım yeni katalizör takılınca da aynı etkiyi yaratıyordu.
Vay be buğra özlemişim yorumlarını  :)
ADK

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 25 Kasım 2011, 00:12:27 »
Sağolasın kardeşim :) Anlayabildiğim kadarıyla yardımcı oluyum istiyorum kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye :)

Çevrimdışı west_55

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Ford Focus C-Max TDCİ
« Yanıtla #27 : 25 Kasım 2011, 11:15:59 »

Usta bu katalizatörü kim yapar? Yetkili servisler mi yapar yoksa tüm egsoztcular yapar mı?  Ayrıca maaliyeti nedir ortalama olarak?