Gönderen Konu: GOLF IV ŞÖFÖR KAPISI SADECE KENDİNİ KİTLİYOR AÇARKEN HEPSİNİ AÇIYOR?  (Okunma sayısı 8655 defa)

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
MERHABALAR ARKADAŞLAR GOLF 4 ÜM NORMALDE ŞÖFÖR KAPISINDAN HEPSİNİ KİTLER VE AÇARDI.GEÇENLERDE ARTIK SADECE AÇIYOR HEPSİNİ AMA KİTLERKEN SADECE KENDİNİ KİTLİYOR.BİRDE KAPI ÜZERİNDEKİ KIRMIZI IŞIK YANIP SÖNERDİ YANIP SÖNMÜYOR?BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.BU ARADA BU OLAY WD40 İLE KAPILARI YAGLADIKTAN 2 GÜN SONRA OLDU?
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2010, 13:04:18 Gönderen: cmehmetaydin »
WW_GTC16

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
KİMSENİN BİLGİSİ YOKMU BU KONUDA YARDIM?
WW_GTC16

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
galiba wd40 fazla sıktın
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
NE YAPMAM GERİKİYOR BİLGİNİZ VARMI?
WW_GTC16

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
bir iki gün bekle bakalım kuruma yaparsa düzelcek mi yoksa kapı içlerini açıp kilit sistemini kontrol ettir

merkezi kilit sigortası filan var ise oda atmış olabilir sonra zamanlarda arabayı kurcaladın mı ? hiç

Yunus EMRE

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
Başka bir yeriylede oynamadım ama?merkezi kilit sigortası varmıki golfte?bilgim yok?zaten 3-4 gün oldu çalışmayalı?
WW_GTC16

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
geçmiş olsun  cmehmetaydin
şöför kapısının kilidindeki swiçlerden biri bozuk olabilir
kilitlerken anahtarı taktığın için manuel kendini kilitleyebiliyor ama anahtarı çevirdiğin yöndeki swiç arızalı oldugundan diğer kapılara komut vermiyor
açarkende anahtarı açma yönüne çevirdiğin taraftaki swiç sağlam olduğundan diğer kapılara açıl komutunu veriyor
diye düşünüyorum  :)
alarmın varmı? alarmdan kapattığından sorun varmı?

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
alarmım yok orjinal kullanıyorum.birde kapı açık ışığı yanıor kapının üzerindeki olan devamlı.swiç bozulunca öylemi olur;?siğorta filan değildir o zaman değilmi?birde farlar açıkken kapı açılınca 98 modeller uyarı veriyormu?
WW_GTC16

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
ben kumandalı merkezi klit kullanıyorsun diye öyle yazdım kusura bakma sigorta konusunda

Yunus EMRE

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
kapı kilitlerinden gecen ay fena cektim baya tecrübem oldu
bir kapı kilidinin yenisi 230tl civarı
yaptırmaya kalksan 50-100tl arası tutuyor
ama önce sorunu bulman lazım
buarada anlattığım gibi olmayabilirde
3 tane sigorta var kapı ve camlarla ilgili yanlış hatırlamıyor isem
şöför kapısını aç direksiyonun sol tarafında torpidonun kapı ile öpüşen kısmında bi kapak görceksin onun atlında sigortalar var
kapağın içinde muhtemelen sigortaları numaralandıran ve resimlerle gösterdiği bi kağıt yada etiket vardır
üstünde anahtar işareti olanları yerlerini tespit edip kendince bir sigorta kontrölü yapabilirsin
benimki 99 uyarı veriyor seninkide veriyordur diye düşünüyorum

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
Anladım benimki vermiyor demekki ondada bir problem var.evet baktım sigortalara bir problem gözükmüyor?Golfler problemlemi şüphesi düşüyor aklıma.Bu konuda başka bilgisi yardım edecek kimse yokmu?bu arada ilgin için teşekküürler
WW_GTC16

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMIIII...?
WW_GTC16

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
bilgisi olan yokmu yardım???
WW_GTC16

Çevrimdışı red_bull_29

• Profili Görüntüle
Sevgili dostum bu yaşadığın sorun golf 4lerde kronikleşmiş bir problem.Tamamen sol kapı içindeki kilit mekanizmasıdan kaynaklanıyo.Sökülüp bakılması gerekiyo kilit mekanizmasına bazen ufak müdahalelerle düzelebiliyor ancak her zaman bu kadar şanslı olunamayabilir.İşin püf noktası kapı içini komple sökmek bu da titiz bir ustanın yapacağı iş.o yüzden güvenebileceğin sağlam bir yere götür arabanı.Başka yerdede arıza arama hiç :)