ömer çok cici olmuş araç stoplar tamponlar, aracın altındaki çalışma benimde el atmam lazım oralara yan çıtalardan benimde ön çamurluk ve arka kapının biri eksik (tek satıyorlar mı acaba sorabili rmisin uygun bir zamanda) 41,5 kere maşallah
Evet bugün sorarım demiştim ama fırsat olmadı bir türlü, izinde olmama rağmen çok hareketli bir gün geçirdim.İnşallah yarın hallederim.
nema problema olmadı ön çamurluk ve arka kapının biri eksik geriye kalanlara satılık bölümünde konu açmayı planlıyorum
bodrumda var arkadaşlar 1 takım çıtam gidicem yakında antalyaya 5-10 gün dönerken alıp getireyim olmazsa..ömer bende yeşilpınardayım bu taraflarda başka golfçü arkadaşlarımız var ise buluşabiliriz önümüzdeki haftadan sonra Not: Gökan forum'a aracı görmeye gitme bir daha çünkü başka şubeye geçtim
Bende dedim Gökhan ne kadar şanslıymış sen Bursa dan kalk gel Forum İstanbul´da Cem`in aracı gör. .Sevindim bak şimdi çıta olayına her zaman görüşürüz inşallah
Evet bugün sorabildim nihayet tek tek yokmuş ve ne yazıkki takım olarakta kalmamış.