Herkese Selam
Arkadaşlar, arabamı (96 model gti 150 hp) bir hafta oluyor alalı, hiç bi yerede göstermedim henüz... Arabacılığı bilirim önceleri her sesi aksaklığı kafaya takar o usta bu usta dolaşırdım...
Fakat artık gittiği yere kadar diyorum...
Ama yine dayanamıyorum hiç değilse sıkıntılarım hakkında sizlerden fikir ve görüşlerinizi almak istiyorum;
1-) İlk marjları biraz geç alıyor bazen iki yada üç letiyor ama bence bu akünün zayıflığından yapıyor gibi geliyor bana sorum şu; Bu model araçların orjinal akü leri kaç amper gücündedir? Kuru-yaş ve marka olarak hangisini tavsiye edersiniz?
2-) Vites geçişleri oldukça kemikli, çok nadirde olsa geçiş sorunları yaşıyorum ama resmen şansıman dişlilerini elimle hissediyorum sorunum ne olabilir acaba?
3-) Debriyaj yukarda kavrıyor malum bunu paylaşımlarınızdan öğrendim, iyi ama kavramada bi sarsıntı var rölanti benzinli olamsına rağmen düşüyor düzensiz biraz?
4-) Birde en önemlisi her zaman aynı şekilde hızlanmıyor.. Çoğu zaman daha fazla gaza yüklenince kendine geliyormuş gibi geliyor? Yani anlayamadığım sanki bi noktadan sonra turbo vs buna benzer bi güç kendini hissettiriyor anca... Mesela aracın gidişinde gaz pedalının yukarsında yaptığım küçük yüklenmelerin hiç bi faydası olmuyor... sizce bu durum normalmidir? ya da başka nedir?