Gönderen Konu: Sizce 1 tl'ye köpük makinesi ile yıkamalar aracın boyasını matlaştırıyor mu?  (Okunma sayısı 8379 defa)

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
valla ya yakında zift lekelerinede bioder uygulayan çıkarsa şaşmayın ;D
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2010, 19:34:19 Gönderen: serhat »
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı ttanriken

• Profili Görüntüle
vallahi BEN ŞAHSEN ARABAMA  BOYA KORUMA YAPTIRDIKTAN SONRA SADECE SU İLE YIKIYORUM.ŞAMPUAN BİLE KULLANMIYORUM.

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
vallahi BEN ŞAHSEN ARABAMA  BOYA KORUMA YAPTIRDIKTAN SONRA SADECE SU İLE YIKIYORUM.ŞAMPUAN BİLE KULLANMIYORUM.

Arkadaslar boya korumaya para vermeyin yazık sadece işçiligine para alıyorlar :)

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
sevgili arkadaşlar siz makaraya almışınız ama   şuan kullanmakta olduğum araba mercedes s 600 guard 2010 model  bunu ben söylemiyorum bizzat mercedes yetkilileri ve ziebart ve dr vinlıy söylüyor..
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2010, 20:51:32 Gönderen: suskun81 »
H.G WORKS

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
sevgili arkadaşlar siz makaraya almışınız ama   şuan kullanmakta olduğum araba mercedes s 600 guard 2010 model  bunu ben söylemiyorum bizzat mercedes yetkilileri ve ziebart ve dr vinlıy söylüyor..

Ben makaraya almadım birzat katılıyorum sana ne kadar çok kimyasal o kadar arabanın vernigine zarar verir kaldıki aracınıza sürekli boya koruma işlemleri yapmıyorsanız arabanızı sevmiyorsunuz demekdir :)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Dostum yanlış anlama sadece espri olsun :)

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
 ;D yok bende çok güldüm harbiden bioksin falan ama ciddiyim yani
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2010, 20:56:04 Gönderen: suskun81 »
H.G WORKS

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
dedikleriniz doğru tabiki boya koruma wax falan bunlar önemli şeyler biz dalin cansın olayına taktık ondan böle konustuk :)
WOLFSBURG STYLE ;)