Gönderen Konu: Sizce 1 tl'ye köpük makinesi ile yıkamalar aracın boyasını matlaştırıyor mu?  (Okunma sayısı 8378 defa)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Ben uzun yolda çok kirlendiği için mecbur kaldım yıkadım ama 2-3 kez yıkamayla bile boyanın matlaştığını farkettim sizce de öyle mi?

Çevrimdışı LF313

• Profili Görüntüle
ben de dün denedim :( yakıt aldıktan sonra yıkattım ama bin pişman oldum...araba durulanmak bilmedi köpükten sonra 3 defa daha yıkattım temizleyene kadar canım cıktı...bir daha mı..tövbe....umarım o dediğin matlaşma olmaz....

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Boyanın renginde solmalar oluyor babam nakliyat firmasında baş şofördü tırlarla çok içli dışlıydık onlarda makinaları vardı yepyeni kıpkırmızı Volvolar geldiğinde görünümleri mükemmeldi bi kaç ay sonra renkleri değişti pembeleşmeye başladılar meğersem yıkadıkları şampuğan yüzündenmiş ama bu şampuanın bi özelliği 1 kere köpürtüyosun 3-4 defa şampuana gerek kalmadan sadece suyla pırıl pırıl oluyo sonrası malum rengi kayıyo  >:(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
o 1  tl  lik köpükler  bildiğiniz  bulaşık deterjanı  vim pril yani  limonlu  olanları  daha etkili  :D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Cila atın parlar  ;D
Zaten 2 gün önce sonaxın cilasını uyguladım, araba kendine geldi.

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
ucuza satılan oto şampuanları da bulaşık deterjanı mıdır acaba? aynen onlar gibi kokuyor da
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
bulaşık deterjanı boyayı söker arkadaşlar. sakın atmayın. eski arabamdan tecrubeyle sabit.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
ucuza satılan oto şampuanları da bulaşık deterjanı mıdır acaba? aynen onlar gibi kokuyor da

yes  okey içerikte bir kaç kimyasal farklı  yağ için asitidesi azaltılmış  olabilir
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
Zaten 2 gün önce sonaxın cilasını uyguladım, araba kendine geldi.

Sonax'ın cilası güzel bende kullandım fakat yeni bir tane cila aldım yurt dışından geldi dünyanın en hızlı su kaydırıcısı :) 10 numara bir cila sonax ı halt eder :D

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
evet okan abinin cila fena bu etraftaki cilalara cila denmez onun etksini gören ;D
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
arkadşlar dalin ve cansın bebek şampuanı veya araç şampunları hariç herşey zarar verir çünkü bir tek bu söylediklerimde zararlı kimyasal yok
tecrübe ile sabit
H.G WORKS

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
dalinlede arabamı ykanır ya :D durulanmak bilmiyo o denedim bi kez şampuan bitmişti su sıkıyom köpürüyo:D
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Oldu olacak Bioxin kullanalım da saçıda çıksın bari.. ;D ;D