Gönderen Konu: VW Golf Komple Şanzıman  (Okunma sayısı 9918 defa)

Çevrimdışı bRANDO

• Profili Görüntüle
VW Golf Komple Şanzıman
« : 29 Nisan 2010, 12:35:31 »
Merhaba arkadaşlar, geçen gün bi baktım arabanın altına yağ sızıntısı var tıp tıp akıveriyor, makinistime götürdüm açtık orda, şanzıman kapağının altındaki 3 vida kopuyor dişlilerin arasına sıkışıp şanzıman kapağını delip geçiyor bunun sonucunda yağ sızıntısı oluştu.. Yılların verdiği zararla oluşan masraf, şanzıman kapağı delik, 5 rulman iptal, keçeler yırtık, difrensiyal bitmiş, baskı balata rulman gitmiş... araştırıyorum şimdi komple şanzıman.. 1.350 tl dedi bi site sıfır ambalajında dedi. bi de size soriim dedim bilen elbet çıkacak.. bi yol gösterirseniz sevinirim. araba kaç gündür yatıyor...

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Ynt: VW Golf Komple Şanzıman
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2010, 13:40:31 »
Geçmiş olsun kardeş, bu durumlar normal bakımda anlaşılmıyormuymuş , zamanında bakılıp seni bu kadar sıkıntıya sokmazdı?

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2010, 14:40:37 »
tek çıkmacıya bağlanma googleden arat çıkar bir sürü çıkmacı var arastır hepsini

benim aklıma yeni model çıkmacı oto2000 ist. ümraniyede arat çıkar
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı bRANDO

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2010, 15:46:34 »
serviste anlamamışlar, bi anda kopğuvermiş 3 tane vida darmaduman etmiş hertarafı.. eğer dikkat etselerdi sadece baskı balata rulman değişmem gerekecekti çünkü viteslerde problem vardı ama şidmi komple değiştirmek zorundayım..

nizam,

soylediğin yeri şimdi aradım. 1000 tl dedi komple şanzıman çıkma.. herşeyi kontrol edilmiş diyor. ama ben kıbrıstayım. bu 1000 tl eski şanzımanı içine alırsa 1000, almazsa eğer 1400 tl. başka bi yerde sormuştum mersinde yine google dan bulmuştum otoyedekparcaburada.com un musteri hizmetlerini aradım orda ki eleman dediki, sıfır şanzıman var hiç açılmamış(nası oluyosa) 1350 tl, çıkma istersen 950 tl.. bu fiyatlar normalmi yani.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2010, 16:06:50 »
kıbrıs mı kargosu çok tutar hocam, sitede e12 nickli ( erdinç ) eski yeni kıbrıslı özelden mesaj at belki yardımcı olur
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı sedatdali

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2010, 19:02:09 »
oto 200 bin le pazarlık yapın derım bende gitim oraya fena biyer herşey var ve l VW ne arasan vardır oyle bıryer.