çok güzelolmuşş ataşehrde görmüş olablirim bu aracı ) vw tr ye üye oldugnuz bilmyodum:)eski janlaalar duruyo mu:)
görüntü çok hoş güle güle kullanın ama ben 225x45x17 ile eziyet çekmiştim bir daha mı aman dedim bunları düşünemiyorum
Eski jantlar duruyor, önce bir süre kullanıp pişman olmazsam satarım diyordum ama hiç pişman değilim. Araba sert oldu ama otoyol haricinde temkinli gidiyorum Bende sizin aracı gördüm hatta gelip konuşucaktım ama sonra vazgeçtim. Chip tuning dükkanında gördüm Golf 3 gti'ı.aynen golf 3 gti benimdi hatta senin arabanın önünden geçip minibüse gidip geldim jantlarına bakıyordum megachips yeleği vardı üstümde
aynen golf 3 gti benimdi hatta senin arabanın önünden geçip minibüse gidip geldim jantlarına bakıyordum megachips yeleği vardı üstümde
eyw. hocam teşekkürler ben coilover almadan rahat yok
Nişanlım orda çalışıyor onu almaya gelmiştim. Bir daha gelişimde daha erken gelip uğrarım orda olursan
inş. beklerim :=))
Nette gezinirken alcantra tavan döşemesi gördüm ve aşık oldum. Yeni kaşıntım bu oldu sanırım. Arabanın tavanıda pırıl pırıl ama acaip güzel görünüyor.
aracın böyle güzel hiç girme o işe temizmiş zaten