Sabah sabah kompleksli bir polis memuru beni yarım saat boyunca uğraştırdı. Daha önceden ceza yedikten sonra camlarımdaki filmleri söktürmüştüm. Sadece en arka cam ve küçük kelebeleklerdekileri sökememiştim ve onlar kalmıştı. Ve söktükten sonra başka çevirmelere de girmiştim ve cam filmini söktüğümü onaylamışlardı. Bu sabahki işgüzar polis önce egzozdan sorun yarattı. Daha sonra plakalar app diye onları sökmemi istedi. Sökmezsem bağlayacağını söyledi. Plakalarımı söktükten sonra bu cam filminide sök yoksa aracı bağlayacağım dedi. Yazdığı cezalarla sadece 10 ceza puanım kaldığı için sesimi çıkarmadım hepsini yaptım. Resmen bilerek uğraştı adam sürekli bir yokuş çıkarttı. En son ehliyetimin kenarının kırık olmasını taktı ve onu yeniletmemi söyledi. Arkadaşlar böyle sdfslşdskdşlskds polisler sizden uzak olsun. Bu kadar mı kompleksli ve rahatsız olunur. Sabah sabah işe gelirken canımı sıktı. Şu an plakasızım gidip bugün hemen app plaka bastırıyorum. Öncekiler mühürsüzdü, şimdi yeni yasayla sadece cemiyet mühürü yeterli oluyormuş o yüzden mühürlüye geçiş yapıyorum. Bu memlekette uyuz karakterli plaka kullanıp fabrikanın verdiği ses ve görüntü ile yetinmemek haram. En ufak bir değişiklikten rahatsız olup engellemeye çalışıyorlar. Tertemiz okunaklı plaka bastırırsın, sahtekarlık yapmazsın doğru düzgün arabanı kullanırsın ama karakterlere takarlar. Neden çerçevesi böyle şurası şöyle derler. Ehliyetimde 10 ceza puanının kalmasının nedeni cam filmi, egzoz, vb luzumsuz şeyler. Yazıklar olsun böyle polislerede böyle yasalarada.