Gönderen Konu: Golf IV Pacific Otomatik (Big foot)  (Okunma sayısı 90326 defa)

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf IV Pacific Otomatik (Big foot)
« Yanıtla #210 : 01 Haziran 2012, 11:23:36 »
Allah'ından bulsun.
Traifkte tehlike yaratan araçlara bulaşmazlar, senin-benim gibi adamlara bulaşırlar.

Aynen öyle geçen günde ben yedim 72.00 TL'cik sebep elimde telefon varmış (konuşmuyordum) ve APP plaka   >:(

Aslında işin aslı şöyle bana bilerek ceza yazdılar benim arabayı asayişten bir arkadaş istedi pazarlık yapıldı bir gün sonra beni aradı pazarlığı bozdu fiyattan 500 TL birden kırdı bende sana 500 fazlasınıda versen sana araba yok dedim.
Beni durduranda asayiş polisleri trafiği çağırdı sonrasında telefon ve app dediler konuşmuyordum dedim. bizi görünce indirdin dediler
App dediler bagajdan orjinalleri çıkardım ama malesef yaazdılar.

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #211 : 01 Haziran 2012, 14:01:18 »
Aynen öyle geçen günde ben yedim 72.00 TL'cik sebep elimde telefon varmış (konuşmuyordum) ve APP plaka   >:(

Aslında işin aslı şöyle bana bilerek ceza yazdılar benim arabayı asayişten bir arkadaş istedi pazarlık yapıldı bir gün sonra beni aradı pazarlığı bozdu fiyattan 500 TL birden kırdı bende sana 500 fazlasınıda versen sana araba yok dedim.
Beni durduranda asayiş polisleri trafiği çağırdı sonrasında telefon ve app dediler konuşmuyordum dedim. bizi görünce indirdin dediler
App dediler bagajdan orjinalleri çıkardım ama malesef yaazdılar.

Maalesef bu iş böyle göya sebepsiz yere araba durduramıcaklardı ama sebebi kendileri bir şekilde yaratıyorlar. Araba çekme desen yolu engellemedikten sonra araba çekemiyeceklerdi. Ama istedikleri gibi çekip sonrada yolu engelliyorlardı diyebiliyorlar.
I :sevgi: my Golf 4

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #212 : 01 Haziran 2012, 14:18:52 »
bence tüm olayların temelinde "vatandaş devleti için yaşar ve ölür" felsefesinin damarlarımıza aşılanması vardır. Bu mantık yüzünden arkasına devleti alan her puştun önünde eğildik. Artık bunu o kadar çok yaptık ki olay çığrından çıktı ve bugün içinde bulunduğumuz hale geldi. Öyle ki polisler vs. gibi görevi halkına hizmet etmek olan MAAŞLI İŞÇİLER, kendilerini şaşırıp halkını yönetmeye kendini onların üstünde görmeye başladılar ama unutmamak gerekir ki olayın özünde tüm kamu çalışanları, hizmet sektöründe çalışan ve karşılığında maaş alan emekçilerdir. Her ne kadar öyle davranmasalar da

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #213 : 01 Haziran 2012, 14:24:47 »
bence tüm olayların temelinde "vatandaş devleti için yaşar ve ölür" felsefesinin damarlarımıza aşılanması vardır. Bu mantık yüzünden arkasına devleti alan her puştun önünde eğildik. Artık bunu o kadar çok yaptık ki olay çığrından çıktı ve bugün içinde bulunduğumuz hale geldi. Öyle ki polisler vs. gibi görevi halkına hizmet etmek olan MAAŞLI İŞÇİLER, kendilerini şaşırıp halkını yönetmeye kendini onların üstünde görmeye başladılar ama unutmamak gerekir ki olayın özünde tüm kamu çalışanları, hizmet sektöründe çalışan ve karşılığında maaş alan emekçilerdir. Her ne kadar öyle davranmasalar da

Çok güzel söylemişsin, bunun üzerine diyecek birşey yok  :tamamdir

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #214 : 11 Haziran 2012, 10:14:35 »
Evet arkadaşlar yaklaşık 2000 km'lik seyahetten sonra tekrar istanbula döndüm. Harika bir tatil geçirdim ve 8 saatlik antalya yolculuğunda bir an olsun sıkılmadan seyahat ettik. Gerek gidişte gerekse dönüşte gayet keyifli şekilde yol aldım. En yakın zamanda resimleri çekip paylaşacağım.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #215 : 11 Haziran 2012, 12:23:04 »
yakıt ne yaktın emre  bende gidecem ağustosta ortalama  450 TL yakar diye düşünüyorum side

Çevrimdışı ArudA

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #216 : 11 Haziran 2012, 13:40:03 »
maşallah kazasız belasın binmek nasip olsun
DRİLL

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #217 : 11 Haziran 2012, 17:45:19 »
yakıt ne yaktın emre  bende gidecem ağustosta ortalama  450 TL yakar diye düşünüyorum side

Eren benim arabamda lpg var 750 km Antalya Belek iki kere fulledim depoyu. 105 lira istanbuldan aldım 2.30 dan sonra yolda hep indirimliydi opetten 2.16 ya aldım. Bu şekilde 205 liraya gittim. Arabada 4 kişiydik bagaj fulldü ve klimada açıktı. Ortalama süratimiz 140 falan civarıydı.

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #218 : 11 Haziran 2012, 17:45:42 »
maşallah kazasız belasın binmek nasip olsun

Teşekkürler  :)

Çevrimdışı TanerErbay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #219 : 11 Haziran 2012, 21:44:07 »
benim aslinda Golf 4 golf serisinin en begenmedigim kasasi. Sadece R32 sini begenirim

bu arac ama baska :)

Gercekten cok güzel olmus, emeginize saglik

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #220 : 11 Haziran 2012, 23:46:59 »
javascript:void(0);

EMRE ABİ ÇOK ŞIK OLMnŞŞ :)) Maslakta gördüm senii sanayiden çıkıyodunn :=) banda ura:=)
Exclusive Garage

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #221 : 12 Haziran 2012, 16:20:54 »
benim aslinda Golf 4 golf serisinin en begenmedigim kasasi. Sadece R32 sini begenirim

bu arac ama baska :)

Gercekten cok güzel olmus, emeginize saglik
Çok teşekkür ederim, bunları duymak mutlu ediyor insanı  :)

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #222 : 12 Haziran 2012, 16:21:19 »
javascript:void(0);

EMRE ABİ ÇOK ŞIK OLMnŞŞ :)) Maslakta gördüm senii sanayiden çıkıyodunn :=) banda ura:=)

Uğrıyacağım Bilal merak etme  ;)

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #223 : 06 Temmuz 2012, 18:54:14 »
Resimler tamam, arkadaşımın resimleri bilgisayara atıp bana göndermesini bekliyorum. Çok yakında sizlerle olacak =)