selam arkadaşlar ben vw golf IV kullanıcısıyım aracım comfortline benzinli ve otomatik şanzıman(2002 model) aslında aracımdan çok memnunum ama benzinli olması başta olmak üzere model yükseltmek ve biraz daha donanımlı bir araç almak için değiştirmeyi düşünüyorum...alacağım araç en az 2009 model olacak ben 2010 astra,audi a3 ve golf arasında kalmıştım bi süredir bu 3 aracı araştırıyorum opel astranın tasarımını gerçekten güzel yapmışlar ama dizel motoru 1.3 o kasaya o motorun yetersiz olacagını düşünüyorum 1.6 115 ps lik demo araçlarını sürdüm geçen hafta o bile çok tatmin etmedi beni o yüzden astrayı eledim (golften sonra o aracı alırsam pişman olurum diye düşündüm).a3 ve golf arasında karar vermem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.alacagım araç başta dizel ve triptronik olcak, golfün 1.6 105 ps lik triptronik dizeli çok cazip geliyor comfortline olarak satılıyor bu araç ama opsiyonel olarak higline paketinin bütün donanımlarını ekletince 62 bin tl yi buluyor fiyati,insan golfe 62 bin verecegime audi a3 alırım diye düşünmüyor değil..ama audinin ün o fiyata alacagım aracının donanımı golfün higline donanımı kadar zengin mi?golfle audi a3 arasında büyük farklar oldugunu düşünmüyorum aslında ama a3 ün adı ve dış görünüşü golfe göre biraz daha ağır basmasını sağlarken golfün donanım özellikleri golfü al dedirtiyor
bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim,gerçekten çok kararsızım ve hazirana kadar karar vermem gerekiyor...şimdiden teşekkür ederim.