Gönderen Konu: carbon clear  (Okunma sayısı 14858 defa)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Ynt: carbon clear
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2010, 21:46:38 »
Carbon clenear'ı önermiyorum. Ayrıca benzinli araçlarda sıkıntılı. Benzinli araçlarda silindir duvarlarında ki yararlı kurumu sökerek aracın yağ yakmasına neden oluyor. Bunun yerine WURTHZ'ün benzinli veya dizel araçlar için enjektör kurum temizleyicileri var katın deponuza kullanın, daha sağlıklı bir şekilde motorunuz temizlensin.
Gayet iddialı bir cümle! Diğerleri ne diyo bu işe?

Çevrimdışı passione34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2010, 23:22:56 »
carbon clean ile kurum sökülünce zararlı wurthz ile kurum sökülünce yararlı :( ikiside kurum söküyo sonuçta..

Çevrimdışı apsimati

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 03 Mayıs 2010, 17:31:27 »
ben yaptırdım ..ondan sonra araçla bi 300 km felan yol yaptım...herhangibir zararını görmedim...
fayda olarakta aman aman bi durum yok ama sanki yakıtta biraz fark etti gibi...???
dediğim gibi benim rölantide düzensizlik vardı yetkili vw servisi  araçta bi arıza yok carbon clean yaptırabilirsin sonuçta 10 yaşında araç faydası olur dediği için yaptırdım ...(( bazı vw servislerinde bu işlem yapılıyor biliyorum.. lakin rizedeki servis yeni olduğu için aleti henüz almamışlardı bosch car servisinde yaptırdım ben)))zararı olsa önermezlerdi diye düşünüyorum...
üstelik würth ün kutusu 30 lira  her depoya bi kutu eklemek gerekiyormuş..carbon clean 60 lira buda 30.000 km de bir yapılıyor ..hesap ortada ikiside aynı işi yapıyor sonuçta...
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2010, 17:34:48 Gönderen: apsimati »

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 03 Mayıs 2010, 17:39:35 »
Würth bende tavsiye ederim güzel bir katkı. Ama hiçbir katkıdan öyle aman aman fark beklemeyin. Modifiye etmiyo aracınızı sonucta. Ama uzun vadede faydası olur kanaatindeyim Würth'ün

Çevrimdışı thebad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 03 Mayıs 2010, 18:07:21 »
arkadaşlar würth güçlü bir kurum sökücü olduğu için.aracın benzin deposundaki pas, kurum vb şeyleride doğrudan motora gönderecektir.
bu da araçta sıkıntıya neden olacaktır. bu durumuda göz ardı etmeyin.

Çevrimdışı passione34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2010, 00:25:42 »
asla katkı attırmam arabaya zaten..

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 04 Mayıs 2010, 07:56:37 »
arkadaşlar würth güçlü bir kurum sökücü olduğu için.aracın benzin deposundaki pas, kurum vb şeyleride doğrudan motora gönderecektir.
bu da araçta sıkıntıya neden olacaktır. bu durumuda göz ardı etmeyin.

yanında bir de yakıt filtresi lazım o zaman  :D
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 04 Mayıs 2010, 08:52:19 »
Ben yağ katkısının motorun çalışmasında fark yaptığını hissettim. Daha sessiz çalışıyordu onunla. Yakıt katkısını bilmiyorum ama

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 05 Mayıs 2010, 20:49:46 »
Bu haftaki otohaber dergisinde bununla ilgili bir soru var, cevabında usta bu işlemi  erken km de önermiyo, faydalı kurumu yok eder diyo..
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2010, 20:52:39 Gönderen: maminci »