Gönderen Konu: Far plastiği parlatma - Meguiars PlastX  (Okunma sayısı 31553 defa)

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
Ynt: Far plastiği parlatma - Meguiars PlastX
« Yanıtla #14 : 14 Temmuz 2010, 12:00:52 »
Kim dediyse en iyi pasta elle atılır bence bir daha oraya ugrama :)

Pasta makinasız atmak en sana zorluk hemde istenen verim alınmıyor bazen makineyle bile istedigin verimi alamıyorsun yani elle yapmak boşa kürek çekmekdir ;)

Cila ciladan kasıt en güzeli wax katı waxlar collinite 915 çok güzel bir ürün kullanıyorum onu elle atmak gerekiyor ince tabak olması için

wax'dan öncede glaze sürülmeli ki wax'ın kalıcılıgı artsın ve parlaklık 10 numara olsun ;)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 14 Temmuz 2010, 12:13:04 »

Pasta makinasız atmak en sana zorluk hemde istenen verim alınmıyor bazen makineyle bile istedigin verimi alamıyorsun yani elle yapmak boşa kürek çekmekdir ;)

Cila ciladan kasıt en güzeli wax katı waxlar collinite 915 çok güzel bir ürün kullanıyorum onu elle atmak gerekiyor ince tabak olması için

wax'dan öncede glaze sürülmeli ki wax'ın kalıcılıgı artsın ve parlaklık 10 numara olsun ;)

abi su cila işinde birşey anlamıyorum benm arabanında ihtiyacı var ama ne kullanayım ne yapayım inan bilmiyorum senin su sabuna benzer kulladıgın ürün ne işe yarıyor ondan sonra ne kullanıyorusun
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 14 Temmuz 2010, 12:31:36 »

:D:D tmama  tmama da.bu yukarıda reismde var matkap ile yapıyo.aparatını buldum işe yararmı matkap ile .. sadece farda kullanıcam.
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2010, 13:09:13 Gönderen: EMRE_61 »

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 14 Temmuz 2010, 17:08:32 »
abi su cila işinde birşey anlamıyorum benm arabanında ihtiyacı var ama ne kullanayım ne yapayım inan bilmiyorum senin su sabuna benzer kulladıgın ürün ne işe yarıyor ondan sonra ne kullanıyorusun

Nizam yakından resimler çekebilirmisin buraya yüklesen ona göre liste yapalım :)

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Temmuz 2010, 17:10:51 »
:D:D tmama  tmama da.bu yukarıda reismde var matkap ile yapıyo.aparatını buldum işe yararmı matkap ile .. sadece farda kullanıcam.

Emre aslında o tam bir matkap degil polisaj makinası türü büyük ölçüde fakat taşlama makinasının ucunu degiştirerekde yapabilirsin. Benim sana tavsiyem polisaj makinasıyla yapman. Eger Ankara'ya yolun düşerse yardımcı olurum ;)

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 14 Temmuz 2010, 20:45:27 »
Emre aslında o tam bir matkap degil polisaj makinası türü büyük ölçüde fakat taşlama makinasının ucunu degiştirerekde yapabilirsin. Benim sana tavsiyem polisaj makinasıyla yapman. Eger Ankara'ya yolun düşerse yardımcı olurum ;)
yaptım :D ama cd kapına yaptım.ilk bi güzel çizdim.sonra zımpara arkasından cila.bütün çizikler gitti.çok çok hafif çizikler var.ama onların sebeide elimle 2-3 dk sadece cila yapmam sanırsam :D polisaj makinası olursa güzelcene parlatırım.şimdi polisaj makinası bulmaya geldi sıra

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 14 Temmuz 2010, 21:42:14 »
tamam ya çözdüm olayı.daha fazla bastırıp biraz daha uzun süre yapmak gereiyor.biraz da zımpara süresini uzun tutmak.tecrübeyi kazandım :D

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 15 Temmuz 2010, 10:40:26 »

PP GW2003 Polisaj Makinesi - 120 W
bu makina işe yararmı ya elden iyidir herhalde ?

güzel miş

Yunus EMRE

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 15 Temmuz 2010, 10:47:59 »
akşam eve giderken alım bundan bitane.farları yapım artık.bakımıda yaptırdım trabzona yolculuk için hazır oldu :D

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 15 Temmuz 2010, 12:29:46 »
Uzun süredir değişmemişse eğer ampülleride değiştirebilirsin. Osram nightbreaker taktık boraya güzel aydınlatması var.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 15 Temmuz 2010, 12:31:02 »
Uzun süredir değişmemişse eğer ampülleride değiştirebilirsin. Osram nightbreaker taktık boraya güzel aydınlatması var.

oguz emrenin buldugu alet nasıl is görür mü ,?

Yunus EMRE

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 15 Temmuz 2010, 12:38:23 »
kullanan birine sordum.işini görür dedi.cilada gayet iyi ama pasta yaparken bastırıyorum deviri düşüyo.1000-1500 civarına dedi o idare eder dedi.bana zaten parlatsın yeter.

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 15 Temmuz 2010, 12:40:07 »

abi xenon varda.dikkat ettim farın üstü kirli iken göz almıyo ama.kirli olmayan yerinden bakınca fena yanıyo şimdi tam randıman alacam gibi :D inşallah rahatsız etmez.